[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (57)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
只係南華勁左, 但係成個港甲, 都仲係一潭死水

08-09: 南華 傑志 公民 四海 晨曦 大埔 飛馬 愉園 東方 謝菲聯 普高 淦源 上清飲
09-10: 公民 四海 愉園 傑志 大埔 沙田 南華 晨曦 大中 飛馬 普高
10-11: 公民 四海 港會 傑志 大埔 南華 晨曦 大中 飛馬 屯門

尤其08-09 O個季, 有11隊之多, 但係有6-7 隊都係唔知做緊乜
09-10, 又有4 隊係唔知做緊乜...仲有, 方向隊又失埋蹤
真係唔係記得有上清飲呢隊波
咁依家都未算真係好 就算大戰都好難坐爆旺角場
全名, 深圳香雪上清飲
以前有報章叫羅神南華做香港皇馬㗎
和哥話東方先係香港皇馬
9uppest
起碼幾隊都有基本FANS 唔似以前咁,淨係得班阿叔睇哂咁多場
除左傑東南區大埔元朗
其他都唔見得有fans
理文有...不過年輕左啲姐
凱景都有....不過係球員家屬、朋友個啲
畜力都有...不過係廣州富力個班死忠客串
枕頭仔都有...不過只有幾丁友
飛馬都有...但唔顯眼姐
起碼第一多左好多後生仔入場, 第二除左齋睇仲有打氣
同埋以前同人講睇波好似同人講我去吸毒唔見得光咁
以前一家大細茶餘飯後睇波
東方 南華 快譯通 好易通 星島
冇特定fans都有人睇
依家硬係冇咗個種氣氛
你話東傑扯紅旗都係唔感覺
好過以前啦
睇港足post咁耐無乜見過呢個名喎
咁你又正皮
#welcomejose
Daddy離職
嚟教港隊OK
唔係KB 不了
佢教同金判坤有咩分別
得啦,聖誕前應該可以宣布daddy上任 送比香港球迷一大聖誕禮物
咁佢點都屈D
起碼係野狗眼中,佢CV 好D 先啦,唔通用個教飛馬既KB 咩
個cv夠收晒成個球圈皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞