[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (57)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
同泰迪一比,就發覺盧卡斯作用大好多(以正中鋒位計)
迪天奴本身係中堅,嚟香港先前鋒
今次打唔到乜嘢字
迪天奴當年對利物浦頂贏agger
F7打右
陳晉一係唔係港日混血
7:一世唔上山!
yes
如果今年可以繼續踢亞冠相信傑都會繼續強勢
但係始終無亞冠正賽 無必要簽強援返黎踢幾場
另外就希望將來既青訓可以更加好啦
始終要提升本地聯賽水平 本地球員質素都好重要
點解呢?

利申果時未睇過
有亞冠正賽既話,我諗個big name唔會係momo
大隻奴公民年代拎去打亞協都屈到機
佢得唔得呀
你話佢踢過英超我都無咩感覺
始終又唔識 加上貌似好似半收山狀態咁
再加上可能係黑人 同埋咁既身型
呢場勁多人睇啦 掛埋屯門奧巴馬波衫
輸了比賽過後,沉澱、思考、重新出發。雖然不開心,但仍然欣賞和滿意球員的表現、拼搏的態度,他們都做了球員應該做的事。

上半場己隊的入球引起不少聲音和爭議,但作為教練,我的確為外界對球員的批評而抱不平。當然,若果我是對方的職球員,也許會同樣不滿。因為大家的觀點與角度不同,正如有球員認為是受傷而踢出界,亦有球員認為是解圍後再處理受傷,我相信球場中二十二個球員也未必每一位清楚整個過程。但不論觀點如何,球証重新開球直至判入球有效後才暫停比賽,並承認犯錯,問己隊能否讓對方立即射入一球,把比數改為2:1。擾攘一輪,球員傳來不同的聲音,有點混亂,我要求第四球証交代場中的事,卻從未得到任何回應。最後我拒絕此荒謬的要求,以免香港足球成為世界的笑柄。

比賽勝者為王,敗者為寇,大埔在最後奠勝,我們輸得服也輸得起。雙方球員皆落力比賽,卻因此事而大煞風景。然而若果外界把球証的問題轉為球員專業操守、球隊體育精神的批評,實是不公和可笑。
https://youtu.be/IiCY1dZ_FNk
最尾兩球真係假到出哂面
[red][/問己隊能否讓對方立即射入一球,把比數改為2:1。red]
湯巨森食撚屎
我仲記得個陣看台有條友會數 1 2 3 陳肇琪 我屌你老母

後尾母親節羅神要出BLOG 叫人唔好屌老母
問個個都ON9
球証重新開球直至判入球有效後才暫停比賽,並承認犯錯,問己隊能否讓對方立即射入一球,把比數改為2:1。

唔明錯乜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞