[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (57)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
香港隊教練會唔會係全球最短命嘅工嚟
涼紙山落地獄
唔通射落海咩
所有收益將不扣除成本,全數撥捐與香港足球代表隊較早前探訪的慈善機構 - 安徒生會,支持他們為本港基層與弱勢家庭及兒童提供之服務

神婆:所有程序都錯!
提議仿效南華捐比施麗珊嘅香港社區組織協會
表揚其成功爭取保留本已劃走嘅石門場旁建屋方案

起單幢居屋關公屋新移民咩事?唔洗理
所有收益將不扣除成本,全數撥捐與香港足球代表隊較早前探訪的慈善機構 - 安徒生會,支持他們為本港基層與弱勢家庭及兒童提供之服務

Match
依家足總咪明顯唔想射落海,只係因為白咖哩走咗先焗做慈善活動

畫晒gary white又用gary white個white字做主題,根本就係賣唔出先用慈善做榥子去賣衫
守門員 謝家榮 (夢想 FC)、 高 俊 (理文)、蔡子濤 (冠忠南區)

後衛 鍾昇霖 (標準流浪)、謝偉俊 (佳聯元朗)、潘栢安 (夢想 FC)、陳靜謙 (東方龍獅)、羅梓駿 (傑志)、陳凱柏 (冠忠南區)、余煒廉 (理文)、梁諾恆 (富力 R&F)

中場 茹子楠 (東方龍獅)、何振廷、李啟智 (凱景)、胡晉銘 (香港飛馬)、鄭展龍、中村祐人 (傑志)、叢振洪 (冠忠南區)、杜國榆

前鋒 林樂勤 、彭林林 (夢想 FC)、播磨浩謙、孫銘謙 (凱景)、鄭兆均 (理文)、袁振昇 (富力 R&F)、鄭子森 (和富大埔)、安永佳

六個黃金一代
神婆及其世系: Nobody but Bond
謝家榮

余煒廉 梁諾恆 陳靜謙

羅梓駿 胡晉銘 杜國榆 鄭展龍 鍾昇霖

中村佑人 袁振昪
謝偉俊
Gw件衫會唔會大減價散貨?
可以大手入貨再擺街檔加少少賣俾街外人
yes

正選 (後備):
0 (4)
如果新教練攞住呢隊波贏省港盃,咁真係魔法教頭
之後有人吹奏佢教港隊
戰機 bb

王子 晉銘 談樂軒
方栢倫 傑 76 表弟

好似都差不多
茹子同均仔?
數到7個

有人畀埋橋足總
其實97年果批除左傑仔,胡晉銘
其他人仲未踢得起上到位
好多u22主力位要用98,
甚至99(謝家榮)

尤其均仔去左理文好似無咩大進步
失望
今季理文進步好大應該只有我賭球皇
唔見得特別超班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞