開始進行冒險(4)

975 回覆
11 Like 2 Dislike
落堂係時候3個去圍莫大總管
交換條件啦,個老師拎到高級拳殺咪教佢
一定要撚死隻教畜
我覺得係要偷 用斗篷
應該咁講,兩個可能性
1.夜晚用黑斗篷去偷
2.帶顔葉兩個食霸王餐打佢

個人覺得1可能性大啲但2會好睇好多
夜晚+斗篷+面具
大總管狂戰低敏
有鞋加埋高運實走到
佢仲有好多技冇用到
陣間狂化+水影斬一下秒一個就仆街
我覺得係咁,因為之前有個選項係係飯堂附近等到夜晚
仲要有個火屬 秒硬
樓主唔好訓呀
文虎:哎吔費魯同學,老師我也不是全能全知的麻,不過看樣子你那技能應該是能破除結界的吧?不過我不懂的是為什麼你最多一個青銅級別能破掉我白銀級別的結界?這樣吧,你教我這技能,我傳授你更強的結界技!

A. 好吧,我教你
B. 我不用你傳授,也不會教你
C. 這技能只有我能學,其他人學不到的
D. 哎喲!堂堂文大導師要一個青銅級學生教你技能?你就這麼不知廉恥嗎?
A. 好吧,我教你
B. 我不用你傳授,也不會教你
C. 這技能只有我能學,其他人學不到的
D. 哎喲!堂堂文大導師要一個青銅級學生教你技能?你就這麼不知廉恥嗎?
訓覺了
一定係c之後要佢教我地先
樓豬早抖
選D嘅祝論文同考試好運
你唔好諗到佢咁屈先
第一,我地有得先手佢未打到我地我地都可能偷完走左
第二,我地目前嘅裝備技能可以做我地後盾
指環: 幸運指環(中級)幸運+20, 被攻擊時有20%概率躲掉, 並回復1%最大生命值)
項鍊: 幸運項鍊(中級)幸運+20, 被攻擊時有50%機率進行格檔, 受到的傷害減半)
盔甲: 再起戰甲(稀有):防禦+10,受到致命傷害時,有50%機率抵銷傷害

當然如果team埋顔葉就唔同講法,變數會大左
我意思係火劍會被水影斬counter
其他兩個隊友個stat其實唔高
同埋之前都講過強搶實死仲會跌道具
萬一跌曬啲拳殺就仆街了

其實總管千鳩幾血都差唔多係老師級數
咁樣去打真係難贏
學左先
你岩,因為我突然諗到三個去都未必要打,只要地可以打開空檔比我地地偷就得
太過集中三個人一齊就係去打交諗唔起呢個可能性
未必可以學左先同埋都未確定點先變高級拳殺
有冇得擺入倉庫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞