開始進行冒險(4)

975 回覆
11 Like 2 Dislike
唔轉都出得啦 用咁多錢裝身都擋唔到樓豬會比大家捉住
目前我地嘅人物數值就咁嘅
上次打大總管就247血比佢招水影斬秒殺
所以佢係有機會可以再打更高
不過我地有20%閃避,50%擋,50%抵消致命傷
同埋我地有高幸
之前廢老0敏可以打先過佢所以佢敏應該唔高
同埋真係打嘅我地能力有1.5倍加乘

費魯 等級:14 , HP:390/390, MP:200/200

力量 :影響生命,普攻攻擊力 20 
敏捷 :影響命中,閃避,逃跑成功率 60
魔法 :影響秘技攻擊力,魔力上限 60
幸運 :影響遭遇事件 150
防禦:65

技能:
連打 (中級) 技能效果: 隨機打出3-7連擊
妙手空空lv5:隨機偷取敵方身上物品, 90%成功率
破界lv5:破除同階結界成功率70%,比自身高一階成功率60%,高二階成功率50%.

裝備:
武器: 拳殺指虎(極品) 攻擊+0, 防禦+0
手套: 再生手套(中級):防禦+5, 戰鬥時每回合回復20HP
指環: 幸運指環(中級)幸運+20, 被攻擊時有20%概率躲掉, 並回復1%最大生命值)
項鍊: 幸運項鍊(中級)幸運+20, 被攻擊時有50%機率進行格檔, 受到的傷害減半)
盔甲: 再起戰甲(稀有):防禦+10,受到致命傷害時,有50%機率抵銷傷害
鞋子: 神行靴 (稀有) 敏捷+60, 戰鬥中擁有絕對先手權
鬥士披風(下級): 力量+10,敏捷+10,魔法+10,幸運+10
重裝頭盔(中級):防禦+50,HP+100,敏捷-20

一雪前恥 :第2次遇敵全能力+50%
文呢
費魯: 我得340血渣, 邊有390血
計左裝唔記得計埋個能力添
咁如果打個陣用左全能力+50% 係咪血魔都會升
莫大管家:哎也老婆婆我也不想為難你...可是我就真的未研究完麻...就叫你老闆再借我幾天唄! 幾天後我親自上門歸還,絕不食言!

A.那好吧...我回去和老闆說.
B.不行不行,老闆說我追不到你還的話就不要回去見他...
C.軟的不行,那要來硬的了!
D.你交低抵押品,我回去報告老闆
A.那好吧...我回去和老闆說.
B.不行不行,老闆說我追不到你還的話就不要回去見他...
C.軟的不行,那要來硬的了!
D.你交低抵押品,我回去報告老闆
無錯 因為力量同魔法都會影響HP同MP
唔想打交,點先用得妙手空空 係咪要襯其不備
正呀
照打偷完走囉,食一下未必死
不過唔好主動出手,等佢黎打我地會好D
而家打咗先,輸咗嘅話轉頭易容做大波妹用美人計偷走就好理想
一定唔會比你輸左之後又即刻打
開佢波啦

雖然我揀左D
要格硬搶啦
夾硬搶就收變左我地唔岩佢大條道理打我地跍
莫大總管: 抵押品嗎...好吧, 我這裡有幾本技能卷軸,你選一本來當抵押品吧, 不然用金幣抵押也是可以啊!

A.技能卷軸 水牆
B.技能卷軸 水影斬
C.技能卷軸 鐵壁
D.技能卷軸 狂化
E.技能卷軸 迅捷
F.金幣:2000
A.技能卷軸 水牆
B.技能卷軸 水影斬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞