突然!多圖 被遺棄貓仔暫時生活得幾好~(2)

976 回覆
999 Like 7 Dislike
巴打
如果係神經問題嘅,我建議你去一間叫激活嘅中醫診所佢有獸醫部門嘅
我曾經喺嗰度做過part-time好多狗仔貓仔一開始黎都行唔到
甚至四肢都唔郁得
但做過幾次電擊治療之後都有好大程度嘅改善
甚至一啲老左嘅哥基都可以行得返小小
如果你有興趣留低email比我我同你慢慢傾
巴打
如果係神經問題嘅,我建議你去一間叫激活嘅中醫診所佢有獸醫部門嘅
我曾經喺嗰度做過part-time好多狗仔貓仔一開始黎都行唔到
甚至四肢都唔郁得
但做過幾次電擊治療之後都有好大程度嘅改善
甚至一啲老左嘅哥基都可以行得返小小
如果你有興趣留低email比我我同你慢慢傾

有冇telegram?
第1頁有我tg account
或者你insist要email我都有
ilovemyboss1000@gmail.com
email左留返言 我唔係成日check
linlin
其實幫到佢,我都覺得好感動,雖然幫到嘅唔多
加油呀lin lin

佢好似已能唔驚你啦啵
食野未?

佢食好多野
你嗰包佢食左幾餐已經食哂
去寵物店買左包叫prolife嘅野 唔知係咪俾人昆左

有巴打整咗個乾糧post,可以參考下
https://lihkg.na.cx/thread/43126/page/1
連登有愛

Ching好波
樓主
巴打不如養埋佢啦, 改佢個名做連貓, 我地一眾巴絲打會幫手錫哂佢
緣份黎。

係呀 緣份黎
我屋企都有五隻貓 四隻都係執番黎
另外一隻人地比
巴打如果能力夠既話養埋啦
開頭可能真係諗住比人
但貓既魔力太大 之後就唔會想比人
巴打加油
留名

新年前過數

貓仔有樓主陪過新年好幸福
巴打好有愛心又咁有緣不如養埋佢啦
我屋企隻貓都係執返黎
由細到大無諗過會養貓 以為養狗
有次係樓下見到佢俾人Call愛協諗咗陣就帶返屋養
以家1歲2個月大,全家都好愛佢
我隻貓女都有聽音樂
https://www.youtube.com/watch?v=crDq_6CXBxs&t=27040s
黎個Channel有好多唔同類型既貓音樂聽
試下多啲按摩佢後腳,上網睇外國case啲人都係多按摩腳
鼓勵再花好多心思照顧佢地有機會好得返
大留明
貼多500比你養埋佢啦
利申學生哥出500已經係極限
巴打好冇愛心
linlin
冇telegram 想問下點捐錢
隻貓好可愛 如果巴打唔養 希望有人可以愛錫佢啦
Lin lin
好靚
linlin
留名繼續推
冇telegram 想問下點捐錢
隻貓好可愛 如果巴打唔養 希望有人可以愛錫佢啦

冇就裝
我都係咁
巴打好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞