突然!多圖 被遺棄貓仔暫時生活得幾好~(2)

976 回覆
999 Like 7 Dislike
樓主
其實我追咗post好耐
好多謝你咁俾心機照顧lin lin,佢好幸運
請你盡力撐落去,到你撐唔住啦再搵人接手,我相信大家會理解
你屋企情況、份工都唔允許你日後照顧佢,我哋明白㗎
無論如何,千祈千祈唔好將lin lin交俾SPCA/其他類似團體,請篩選出一個真係有心又有能力嘅愛貓人嚟照顧佢,咁佢先唔會再受苦 麻煩你啦
祝你一家人都身體健康,你一定會有好報

多謝巴打 當然唔會俾spca呢啲殺動物機構
樓主可以試下聯絡呢個機構,佢地曾經照顧過下半身癱瘓既貓貓,等佢地俾意見你日常點照顧會好d
https://www.facebook.com/Home-For-Paws-387974471402181/
push
樓主全家身體健康
樓主好得閒?
好人有好報 祝你發大財
推一推先

祝樓主、樓主家人、lin lin:
新年快樂
心想事成
最緊要身體健康

你就瞓得舒服 主人就慘咦
今日同佢洗完pat pat吹乾嗰陣屋企人無啦啦好大聲鬧交 嚇到貓貓彈起起勢咁抓
條頸同隻手損哂仲要腫埋

現誠徵有意接手照顧lin lin一生一世嘅巴絲
請原諒我呢輪成日放負 真係各方面都好大壓力
請pm
https://t.me/Lihkghelpcat
另外如無意外已經搵到位巴打喺新年期間照顧住貓貓
仲可以喺佢做嗰間獸醫診所俾醫生check check lin lin身體狀況 喺度感謝巴打幫忙
唉。
當然係樓主腫喵

今日同佢洗完pat pat吹乾嗰陣屋企人無啦啦好大聲鬧交 嚇到貓貓彈起起勢咁抓
條頸同隻手損哂仲要腫埋

請pm
仲可以喺佢做嗰間獸醫診所俾醫生check check lin lin身體狀況 喺度感謝巴打幫忙

其實樓主應該自己養的..相信緣份
真係能力上做唔到,呢啲大家明嘅
希望可以搵到個好屋企啦

條頸同隻手損哂仲要腫埋

請pm

其實樓主應該自己養的..相信緣份

唔知你up緊乜
樓主唔好俾自己不必要壓力,成件事,由隻貓受傷之前就唔應該發生,你已經做左好多人唔會做ge野,影響左好多人
你應該點做,無人可以俾壓力/教你。

我親眼睇過好多人覺得貓得意就認養,到最尾因小病就遺棄,樓豬如果真係要搵人收養,要再三認証對方係咪真係有心+有能力,特別係linlin呢d case
我冇tg
可唔可以加我email

learnbaseball.lihk@gmail.com

之前開黎收人打棒球但可以照add我放低contact 20年貓奴有d用品可以比你用
我冇tg
可唔可以加我email

learnbaseball.lihk@gmail.com

之前開黎收人打棒球但可以照add我放低contact 20年貓奴有d用品可以比你用

我其實係可以幫你托寄住,但我有隻19歲老貓 怕佢會呷醋,我唔想佢亂諗 唯有係物質上幫忙
希望linlin同樓主都健健康康 開開心心
樓主覺得自己好負能 但係其實你比好多人都要勇敢同善良
巴打
如果係神經問題嘅,我建議你去一間叫激活嘅中醫診所佢有獸醫部門嘅
我曾經喺嗰度做過part-time好多狗仔貓仔一開始黎都行唔到
甚至四肢都唔郁得
但做過幾次電擊治療之後都有好大程度嘅改善
甚至一啲老左嘅哥基都可以行得返小小
如果你有興趣留低email比我我同你慢慢傾

有冇telegram?
第1頁有我tg account
或者你insist要email我都有
ilovemyboss1000@gmail.com
email左留返言 我唔係成日check

巴打好波twilovemyboss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞