突然!多圖 被遺棄貓仔暫時生活得幾好~(2)

976 回覆
999 Like 7 Dislike
[quote][quote][quote][quote][quote]

如果真係唔要佢就無陰公

試下同個家人講下啦
貓貓好凍長期係出面

如果真係唔想養,幫佢搵另一主好人家啦。

唔見佢屋企燈有開 應該放假又出左去玩果種
今晚我呢度得果8度 真係好凍下囉 唉

但佢個頸仲有個頸圈係度 唔似係棄養掛?

你不如畀個紙箱佢墊唔要既舊衫畀佢訓啦

起碼貓貓會冇咁凍

有咁整比佢 但佢理都唔理下 唔肯走入個箱度
不過佢主人好似番左黎 見佢地放左餵食個兜係門口

d貓好衰,你行開左佢就會走入去。可能怕醜
嚟緊想帶lin lin去洗耳仔同剪下指甲嗰啲
有冇去開嘅巴絲有介紹?
最好近太子旺角嗰邊
呢個品種係唔係三色貓?
有冇去開嘅巴絲有介紹?
最好近太子旺角嗰邊

自己洗自己剪啦 好簡單

有啲舖頭唔係名種唔收,同埋去完小店惹左唔知咩病返黎
有冇去開嘅巴絲有介紹?
最好近太子旺角嗰邊

自己洗自己剪啦 好簡單

登佢訓著先剪
如果佢醒返就等下次
同埋平時俾佢聞吓指甲鉗嘅味
有冇識畫3d圖嘅巴打?
有請telegram我

要咩 3D? 睇下小弟幫唔幫到手

另外我有狗仔嘅輪椅 3D 模型, 我諗改小小就啱貓仔用

巴打有冇telegram
我地有個group仔

有呀, 但係點add 你
有冇去開嘅巴絲有介紹?
最好近太子旺角嗰邊

自己洗自己剪啦 好簡單

登佢訓著先剪
如果佢醒返就等下次
同埋平時俾佢聞吓指甲鉗嘅味

之前暫託貓都係趁佢訓覺剪,剪剪下佢就唔理我了
有冇識畫3d圖嘅巴打?
有請telegram我

要咩 3D? 睇下小弟幫唔幫到手

另外我有狗仔嘅輪椅 3D 模型, 我諗改小小就啱貓仔用

巴打有冇telegram
我地有個group仔

有呀, 但係點add 你

telegram search
@Lihkghelpcat
樓主係咪已經決定養佢定仲搵緊人領養?
樓主係咪已經決定養佢定仲搵緊人領養?

想搵人領養的

隻衰貓愈瞓愈衰 好似指揮咁fing fing下對手

話說佢啲尿片同尿墊都用得7788
有冇巴絲想資助下lin lin

請contact telegram @Lihkghelpcat

請contact telegram @Lihkghelpcat

linlin 咁樣肚向天瞓
好信樓主 覺得好安心
https://youtu.be/53NfAOqGUt4

放工返到去就俾佢嗲住 連廁所都唔俾我去

係咁要你摸頭仔

係咁要你摸頭仔

有煲水聲
好痴樓主

遲下會衝入廁所陪你沖涼
有冇去開嘅巴絲有介紹?
最好近太子旺角嗰邊

樓主剪完share下幾多錢

過錢俾lin lin
有冇去開嘅巴絲有介紹?
最好近太子旺角嗰邊

過錢俾lin lin

spca剪甲同洗耳60+20
不過未book
有冇去開嘅巴絲有介紹?
最好近太子旺角嗰邊

過錢俾lin lin

spca剪甲同洗耳60+20
不過未book

尿片+尿墊呢?thx

Down 左 telegram 但係唔識用
可唔可以email 你銀行戶囗比我

你唔放低email我點email你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞