突然!多圖 被遺棄貓仔暫時生活得幾好~(2)

976 回覆
999 Like 7 Dislike
我冇tg
可唔可以加我email

learnbaseball.lihk@gmail.com

之前開黎收人打棒球但可以照add我放低contact 20年貓奴有d用品可以比你用

我其實係可以幫你托寄住,但我有隻19歲老貓 怕佢會呷醋,我唔想佢亂諗 唯有係物質上幫忙

19歲貓妖嚟喇wo老到咁
識講人話未
我冇tg
可唔可以加我email

learnbaseball.lihk@gmail.com

之前開黎收人打棒球但可以照add我放低contact 20年貓奴有d用品可以比你用

我其實係可以幫你托寄住,但我有隻19歲老貓 怕佢會呷醋,我唔想佢亂諗 唯有係物質上幫忙

識講人話未

我懷疑佢識聽人話,屌之前同老豆講今日比好野佢食佢即係由高鬥mode跳上我大脾賣萌
我半年同佢body check一次仲係好健康
我老豆養過最長命係23歲,我估佢有機會既
想問下樓豬係邊間診所睇獸醫?利申獸醫助護

非牟利 => 太平道 => 摯愛
btw原來太平道咁鬼廢 早知唔去
巴打喺邊間做?
摯愛有個狗主姐姐介紹我去荃灣享和搵張海雄醫生 唔知係咪真係好呢

你唔怕遠嘅去屯門柏德,價錢合理又有心機

識講人話未

我懷疑佢識聽人話,屌之前同老豆講今日比好野佢食佢即係由高鬥mode跳上我大脾賣萌

23年
好勁呀

識講人話未

真係成咗精喎
不過恭喜巴打有隻長命貓同你一齊

識講人話未

23年
好勁呀

諗起都覺得幸福

識講人話未

23年
好勁呀

諗起都覺得幸福

不過到佢走嗰陣就真係好sad
廿幾年感情 好似老夫老妻一下子得返一個人
隻貓好靚
希望佢快啲搵到好屋企
今日晏晝拎左lin lin去巴打個診所度暫放 跟住拎返屋企

啲診所姐姐話佢又乖又可愛~~

唔知返到巴打屋企點呢
linlin祝你身體健康!
樓主祝你新一年順順利利
祝Lin lin 早日好番!
有愛心,養到而家
樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞