突然!多圖 被遺棄貓仔暫時生活得幾好~(2)

976 回覆
999 Like 7 Dislike
個樣愈黎愈老積

有時都好萌架

扭抱抱嗰陣

之前有巴絲提到既reiki我有學過(另一款既quantum touch都有學過)如果樓主信既我都可以試下幫linlin 不過有心理準備唔係一次半次就見效

方便的話telegram聯絡我
@Lihkghelpcat
有事商量
好得意呀 樓主心地真係好

我老母都上連登
好可愛呀 大隻左好多
皮已正

我老母都上連登

個樣愈黎愈老積

有時都好萌架

扭抱抱嗰陣

之前有巴絲提到既reiki我有學過(另一款既quantum touch都有學過)如果樓主信既我都可以試下幫linlin 不過有心理準備唔係一次半次就見效

方便的話telegram聯絡我
@Lihkghelpcat
有事商量

好可愛
個樣愈黎愈老積

有時都好萌架

扭抱抱嗰陣

屌你老味quantum touch
有冇quantum fuck?

其實reiki你可以睇成係日本既氣功而Qt係西方氣功 後者比較新而前者有較長歷史
你上哈佛大學個網佢個health centre係有reiki 同針灸提供 近少少香港大學曾經都有program係教qt 納入holistic therapy 其中一種
呢d醫學上你可以唔當係主流醫療 可以唔信
以呢兩種療癒絕對同迷信野無關 好似西醫中醫針灸自然療法咁 有人信西醫有人信中醫
你唔信可以無視我個msg 唔使講野咁難聽
而家我係想幫下linlin 亦都利申唔一定包生仔一定得又唔係呃人搵食 使唔使咁
睇住lin lin 大
lin lin
睇住lin lin 大

day1
linlin 好掛住you
個樣愈黎愈老積

有時都好萌架

扭抱抱嗰陣

屌你老味quantum touch
有冇quantum fuck?

其實reiki你可以睇成係日本既氣功而Qt係西方氣功 後者比較新而前者有較長歷史
你上哈佛大學個網佢個health centre係有reiki 同針灸提供 近少少香港大學曾經都有program係教qt 納入holistic therapy 其中一種
呢d醫學上你可以唔當係主流醫療 可以唔信
以呢兩種療癒絕對同迷信野無關 好似西醫中醫針灸自然療法咁 有人信西醫有人信中醫
你唔信可以無視我個msg 唔使講野咁難聽
而家我係想幫下linlin 亦都利申唔一定包生仔一定得又唔係呃人搵食 使唔使咁

知唔知咩叫quantum呀
乜撚quantum touch醫動物呀,真係想見識下

咁quantum touch係乜野,有乜用
求新相
樓主有無興趣比貓草linlin食?
我屋企種好多 可以比d你

真係好多下 請問點解種咁多嘅?
Linlin近排點?
怪醫黑傑克

親戚有cancer 飲小麥草汁對病情有幫助

親戚有cancer 飲小麥草汁對病情有幫助

我想要啲呀可以點聯絡巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞