突然!多圖 被遺棄貓仔暫時生活得幾好~(2)

976 回覆
999 Like 7 Dislike
等我update下linlin情況啦
已經執好包袱準備番樓豬身邊

由於我住偏遠地方驚linlin凍過馬撚,加上linlin係我身邊跨左個靚年,所以準備張大紅毛毯比佢,

Lin: 閂埋門啦八婆

順帶一提linlin是粉色的喔
Lin:屌你老母

Lin:唔撚想影呀仆街

係到祝linlin新一年身體健健康康,搵到個終身鏟屎官,愈大愈靚

由於我住偏遠地方驚linlin凍過馬撚,加上linlin係我身邊跨左個靚年,所以準備張大紅毛毯比佢,

係到祝linlin新一年身體健健康康,搵到個終身鏟屎官,愈大愈靚

Lin lin好霸氣
祝linlin健健康康。早日搵到如意奴才
霸氣lin
感謝樓上絲打照顧lin lin
召喚幫手整輪椅嗰個3d printer巴打
同埋個blueprint應該點整?完全未接觸過呢啲野

今日去接返lin lin ,有啲緊張 唔知佢仲認唔認得我呢

Pish

召喚
嗚呀 linlin真係好七靚

Lin lin好霸氣

點解最尾果張lin lin面上撻黑色好似左右調轉左咁

自拍
少少經驗...
有一排幫隻老貓「攬」片
因為佢腎病後期已經行唔到路
我發現其實"up"住佢pat pat 位好似唔係太好,特別香港天氣濕熱
索性用d 吸水墊畀佢訓住
佢一all完即刻換
感覺乾爽d 又方便

不過linlin如果會周圍行(用手)
都係用番尿片好d
少少經驗...
有一排幫隻老貓「攬」片
因為佢腎病後期已經行唔到路
我發現其實"up"住佢pat pat 位好似唔係太好,特別香港天氣濕熱
索性用d 吸水墊畀佢訓住
佢一all完即刻換
感覺乾爽d 又方便

不過linlin如果會周圍行(用手)
都係用番尿片好d

其實平時唔用片的 因為佢之前已經up到紅腫 到而家都未好哂
都係出嚟行路先俾佢用
btw有片想up上嚟可以up去邊?
我發覺佢有一隻腳識震
之前廿八座呀俊巴打同我講我都唔知堅定流 佢話見到一次
但今日幫佢吹毛嗰陣見到真係震
wowwow係咪good news
up左上youtube
妖我手快快整錯左個channel名 有冇得改 好柒

https://youtu.be/BHjY6iZi1sY
up左上youtube
妖我手快快整錯左個channel名 有冇得改 好柒

https://youtu.be/BHjY6iZi1sY

pish
想問lin lin幾大?想試下整輪椅畀lin lin

其實應該半歲左右掛
如果想整其實要點幫佢度身?

同埋想知lin lin 癱瘓嘅情況

其實應該半歲左右掛
如果想整其實要點幫佢度身?

度佢肚腩腰圍(好似係)因為要揾啲布或者衫承托佢個身
會唔會日日做下物理治療嗰啲會有用
有無巴打可以幫下我 ,我隻貓平時抱佢或者幫佢剪指甲佢都唔會反抗,不過尋晚第一次幫佢沖涼佢就癲咗咁掙扎,抓到我啊哥傷晒 ,有咩方法可以令到佢乖啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞