羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我都係同你身型差唔多,著S覺得細件,不過係2016年2月amazon只係用咗$168買!

依家等緊Rab Photon X (M碼)減價,暫時最低見過£170直送香港
咩色
Beta SL 大Atom LT一個碼就啱
同碼LT 長過SL一截而且鬆身
黑色
想問有冇ching知black friday 邊度入手patagonia最抵?
巴打去到有無見ATOM AR有碼試? 定係得LT?
巴打我琴日去ifc試就有ATOM AR jacket,但就冇ATOM AR hoody

ATOM LT 都有
聽日出去試...諗住行多幾間睇下搵唔搵到ATOM AR hoody試...見overlander個網都無呢件 搵唔到黎試都唔知點買好...
ATOM AR jacket同 ATOM AR HOODY會唔會係一樣碼嫁
我credit card都仲未收到
我要去試試size 先
我去左ifc
AR同LT都冇s size, 得m同L
我都未
想買個arcteryx blade 20 巴打們知唔知black friday呢d袋有冇得平
太多人試 佢地收起S 要問先有
我想問下呢度會唔會有人black Friday 買野

想搭單share運費
去OVERLANDER試左 HOODY要著L JACKET 著M
MONTBELL CHARMOZ PARKA 滑雪褸 OUTLET版 BS/LM色
Overlander 斷晒碼
去日本官網買仆街送集運倉 又話過唔到信用卡驗證
香港會唔會有d細鋪有機會有 ?
想要藍色
175 63KG
S 都唔知fit 唔fit
其實arcteryx唔一定bf先平,依家成日都無啦啦有折

不過緊記
唔好俾沙木尼嘅所謂7折呃咗
有冇巴打買過DECATHLON / uniqlo既羽絨去旅行?
https://www.decathlon.com.hk/zh/p/midslide/_/R-p-10307?mc=8316404&c=%E9%BB%91%E8%89%B2

https://www.uniqlo.com/hk/pc/zh_HK/product-detail.html?productCode=u0000000000274

你地覺得呱兩件夠唔夠曖? 黎緊3月會去西伯利亞
唔該哂巴打
但好似好難搵到AR hoody 試
就咁買又好危險
求Atom lt hoody men’s
180cm 70kg
M定L好
M會好fit身
L會鬆身少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞