羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
請問同 montbell 既 light shell 同級既 不死鳥, 係咩型號
Sold?
你買咩item
佢有d item唔送香港
ATOM AR 完全買唔到XS 買女裝又得唔得 168 60KG 買咩碼好
我都覺,beta 著s,呢件要著m,而且手袖冇arcteryx 咁長
外國網就話大家都60g 但唔知係咪官方數據, 我去Patagonia d staff 會話冇數據

但係nano air 結構上係冇咁擋風,同全背偷薄散熱
所以即使假設60g coreloft 同等60g full range insulation 保暖性能一樣,係相對靜態下結構上應該係atom lt 暖少少

nano air 係extremely comfortable , 未必係always perfect 既外層,但做中層係超級舒服
巴打share link ok?
唔敢搏
係咁搵XS買,師兄你去鋪頭試過XS未?
巴打幾高幾重
揾唔到AR試 試過LT
有無有ar總結一下

BF入左ar s size,171-2係咪實唔啱 睇arcteryx 官網有d 5”8 (177)著m話fit well,樓上有有張日本仔圖173著xs先啱啱好,好confuse
日本仔太瘦浪唔起件野
你無試過既話係好難講, so far 我見過唔少於7個人買左番黎唔啱著係度平放番出黎

開心使用中 ~
呢間係Trekitt
arcteryx 官網d鬼佬個個都大大隻隻咁,唔好信
170 S係有少少大既感覺, 但係XS冇得試真係唔敢搏
我170 70kg著過M,係衫尾我覺得長左dd
其他都冇咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞