羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
滑雪款真係差唔多 gore tex料就得
都係睇款多 滑雪嚟講 0度其實好熱
大家用開咩開咩手套?
黎緊一月中 日本 東京 北海道用

The north face 既ETIP™ GLOVES點睇?
貪佢夠slim有touch screen
不過去到北海道應該唔夠暖
唔通要買兩對

https://www.thenorthface.com/shop/etip-gloves-nf0a3kpn?variationId=AVM
https://www.thenorthface.com/shop/mens-denali-etip-gloves-nf0a3kp5?variationId=FLC#hero=0
uniqlo heattec手襪都夠啦
呢對我係北海道on sale 買過, 唔知1500 yen 定點. 個手指位話touch screen 咁啦. 係-5度既氣溫, 係手指位會入風. 我帶左半日, 掉左落hotel 個垃圾桶

想問潮巴2月北海道約-10度,U記blocktech手套可唔可以擋到?
我見佢寫heattech+防風,個價幾抵玩
https://www.uniqlo.com/hk/pc/zh_HK/product-detail.html?productCode=u0000000001227
原價425US喎,都係3千幾
我都想買件,等緊星期五!
係, 我諗滑雪你買montbell 個件 3 in 1, 個d 滑雪啱著
保捷行同12樓大把,舊零水一條,喺香港買啦
滑雪買Montbell 3 in 1 個d
但係得舊版有紅色 你睇下仲搵唔搵到啦
想買Rab Photon X Jacket
但係唔想要黑色
好小網有
巴打咩身形 唔岩著咩?
174 瘦底
因為其實最主要買黎去旅行 入面加件 atom ar
件atom ar到左 加埋好緊
巴打atom ar 著咩碼
S 不過唔fit身
我都有諗過屌,但忍得住手
rei同其他幾間都未開做 所以唔敢出手住 希望到時可以再減多啲
個credit card verification要點搞?
1月去西班牙,如果買atom LT 係唔係唔夠?定係應該要買atom AR
係香港無試過AR size 淨係試過LT size, 驚買返黎唔岩size
Check 過個邊1月應該大概4-16度左右
日頭應該夠 夜晚就爭啲
同埋都睇大唔大風,因為atom lt 唔算好擋到風
唔該ching, 想問下個size LT 同AR 係唔係差唔多
之前試過LT s size fit 身岩岩好
唔少巴打都答過啦 AR比LT買細一碼
同你一樣高度 atom ar我就m碼 出面件beta sl hybird都係m碼 著埋一齊岩岩好 雖然袖長左d 但係貼緊袖口個魔術貼之後個問題不大
咁如果Atom Lt hoody 著S, Beta SL 應該買咩碼
LT我諗都係細一個碼好d 我依d勇者無試身都差d出事
正過beta ar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞