羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
之前有朋友買咗 佢話件衫唔似其他Goretex褸咁硬 係好軟身 著上身好舒服
我就係見佢好似好貼身 171cm 67kg size s得唔得
Thanks巴打
有冇巴打著過Koda jacket? 感覺點?
利申想買
求安慰
我有件都係咁
唔該 巴打
M
其實個個對件衫嘅鬆緊要求都唔一樣
可以嘅話真係試咗身先買
人地啱 唔代表你都啱
同你差唔多身型,試過s係幾貼身,再著atom lt係裡面係會有d窄。所以如果當rain jacket 著就買s,當hardshell 著就可能要買m
https://www.moosejaw.com/product/mammut-men-s-kento-hs-hooded-jacket_10337690

另外我都想買呢件,見佢格肋底都有拉鍊透氣,似beta sl hybrid,但呢件唔係用gore-tex,係用佢自己既dry-tech,睇落都軟身,見YouTube 有review

https://youtu.be/QVyqL4YLVbM
衰在無pit zip
最後點收科
有無人係rock run/ trekitt買過野?
有冇巴打想要Delta LT fleece
有件黑色s碼想放,大左少少
backcountry edge可唔可以寄香港
利申:冇追曬post
最好自己去試 不過我朋友話比其他goretex褸係貼身嘅
唔該你 好詳細
落街買野食著
仲有邊間atom lt做緊75折 + 9折
唉 睇下送到黎咩情況先
希望唔好大太多
backcountry邊個位入code
我岩岩出去試左,如arcteryx beta著m,呢件要買L, 佢偏軟同貼身

MxxxxJxx寄唔到黎香港,冇得輸入payment可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞