羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我都有d想買 幾平,個design又唔差 巴打一齊夾?
頂,CAMPSAVER 得L SIZE有折
有啲心動 但唔知咩碼
呢個知道,不過而家天氣 AR 用得少,LT 又唔溫唔水,
以上年例講,平時 d 褸可以頂到去 13 14 度左右,同 LT 大部份時間 overlap。
AR 上次笠過又好似熱得滯,驚出街會行到出熱痱。

結論:買晒返黎慢慢試。
我email咗佢 佢話扣咗錢
叫我對statement扣咗幾多覆番個email
等咗半日statment都未見到
我campsaver 買完無收到話verification
請問咁係唔係要ver 左先ship 架? 落左幾日都未ship
你有無收到msg,扣左你錢?
上次我就係收到msg charge左1蚊usd,之後email佢扣左幾多同幾時扣,cap埋張圖比佢。幾日後就ship埋。
Thank you for your email! I will send your authorization to our Order Processing team who will complete the manual verification. You will soon be charged a random amount under $5. Please check your account and send us an email stating how much the charge was. If it is the correct amount, we will continue processing your order.

我果個話未扣 將會扣
我都打左去card Centre 問
未有扣錢
BF唔係好覺。
唔趕嘅等下聖誕或者轉季可能減得多D。
我件R2上年年頭campsaver減到$80入手。
可能你無問題 唔洗verification
佢地會pass比第二個部門再扣數,呢幾日佢地放假,等下啦。
唔該晒
我都想買,12樓有得試,我173想買m size
不過我都未扣數
可能要等收email
未扣件貨品價錢?
你件beta LT幾錢入手?
咩size 點會有呢個折咁勁
咩網?
申手

moosejaw atom lt 199$
咁貴
梗係有分男女
我都係一樣 睇嚟要等下
希望等到有折上折既機會啦~再次

想問下the-priory呢個網站信唔信得過?見佢賣既價好平,但又驚中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞