羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
迎新65折係咪用得一件?
唔清楚阿 我都未買
我唔敢搏呀,呢d 網唔知會唔會盜用信用卡,好淆
可以啦
我都想問🤦‍♂️
唔該ching
如果你睇中果d 本身係25%off既,你用YOUDECIDE code 會再平d
唔得喎 我都係得75折 不過見有貨就唔再等啦 已買
請問 montbell 羽絨係咪 black Friday 唔會有平?

咁幾時同邊度會平?
Arc'teryx Beta Superlight Jacket - Men's係campsaver 用埋迎新都要$245 (因為shipping 成$43.5), 好似唔係好抵, 仲未order
到依加都未有6折
唔買koda, 2000入beta sl hybrid玩唔玩得過

Black Friday 通常最盡係7折, 我自己7折出手既. 特別平既情況有2個, 一係折左既item 用coupon code 折多次, 上次system bug 左可以咁做. 可一不可再, 另一個就係夏天轉季sale, 65折咁, 不過一定唔齊碼, 同淨番d 樣衰既色

網購官網獨市 仲要唔受轉運倉玩
你去Wing on睇下啦 呢排做個折扣幾好
幾乎同overlander vip同價位
或者你要自己搵d細鋪有入mont-bell
個價可以仲平過overlander
無XXL
最多見到XL
去到XXL呢d碼香港應該都好少入貨
你除非淘寶搵代購
或者去開日本旅行先會買到
唔ship HK
正常既
即係佢都買唔到
諗緊beta sl定sl hybird
Google過又無話會盗用信用卡 最多係唔cash back
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞