羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
我cap圖上黎就係想問大家,個網信唔信得過?
邊個網買呢?
Moosejaw 正價25% off 再扣佢啲rewards
今年好多網都冇beta lt 特價
買superdry不如買uniqlo算
想知+1 如果ok就入手
舊年都係150咁上下
其實我覺得 uniqlo 好野黎 ...
係,我就剩係想買beta lt,可惜無乜網特價,之前cap圖上黎果個網又唔知信唔信得過…
咩網
Blocktect囉
但唔知係唔係真防水
之前有同事成千銀買件superdry返黎
好似淘寶兩三舊水衝鋒衣咁款
爬上面。。。。
入得黎呢個post仲買superdry? 快d睇第一頁
superdry 同arcteryx 比
上面有巴打先share 完台灣傻鳩著superdry 凍死左既新聞
佢嘅用料嚟講三舊水好扺
星期五晏晝落左order買atom ar, 到依加都仲未有shipped既email
你係呢個網買?
咁有冇ORDER CONFIRMATION EMAIL?
有Invoice果封email未?
佢delivery果度寫明星期六日唔出貨
我密切留意住巴打你個情況,你ship咗我即刻上去買😍
你就算唔追post, 都睇左第一頁先, 好多你問緊既野, 真係post #1 講左
呢間the-priory.com 無經驗, 自己追review

https://www.trustpilot.com/review/www.the-priory.com

買左既請報告
抵唔扺我就唔敢講,但幾百蚊貨仔既防風防水輕量褸,
至少我用過無投訴 ...

雖然同樣功能,求其買個膠袋便利雨衣都做得到。
個衫袖本身係長定我手短?
166瘦底XS好定S
好少XS
對比beta sl size S都唔算長既...
我170 70kg做開運動,著S覺得幾舒服
袖/衫尾都唔覺太長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞