羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
大家唔使咁擔心喎,又weekend 又 thanksgiving 假期,小店出貨慢D好正常。

講真想買平野,要去D冇咁出名的網店搵。

巴打開心share ok?
上年買左atom lt同prema frost down parka
兩件都係著S
今年想入多件shell[img]assets/faces/lm2/lick.gif[/img]
如果要外面著多件beta SL hybird 應該簡M定S?[img]assets/faces/lm2/bye.gif[/img] [img]assets/faces/lm2/bye.gif[/img]
我上星期試左fleece+performa frost down park+beta sl,件beta sl要著m,s拉唔到拉鍊
另外我今日試左beta sl 同 beta sl hybird,個人覺得hybird係大件d
比你參考下
167cm 68kg 肥矮撚

上年你幾度著atom lt 覺得唔夠暖,要著perma frost down parka先夠?
五折
有冇巴打有/或者見過cerium sv hoody?
想知大概個size 係點?
岩岩去沙木尼著短袖+atom lt試左
beta sl同sl hybird s size都岩
中間仲有位著厚衫 但如果permafrost down parka就可能會著唔落S要上M
173/60kg
舊年買的。今年priory link都係小弟share的。
我意思係除咗mon住幾個出名大site, 大家不防花少少時間搵下其他shops. 會有意外驚喜。
我睇信用卡個到未見扣左
平過overlander先囉
女裝退稅既話21000yen咋,姐係$1470港紙
永安冇size冇得買,如果唔係即刻買左
其實我鐘意上面巴打推果件mammuts多d,又平d
但我著M入面著唔到performa down
食得咸魚抵得渴,冇俾ups運費就只有等下。
年頭嗰時買過 trekkinn.com 都冇事,今之應該都唔使擔心嘅~
我有興趣買 atom lt 巴打一係一齊夾ups運費寄返黎? 好似穩陣啲
仲未諗好beta hybrid sl 著咩size 好
atom 著M
kappa hoody 著s

170, 73kg
買左alpha fl
S 應該ok,不過入邊可能加唔到insulation layer
beta sl hybird S 既話會遮唔晒atom M既衫尾
M既話袖/衫尾又會太長

我170 70kg,
全部S
LEAF系列就XS
決定S
有無人夾prioty ups運
有冇人買左有包膠
無哂s size
175 63KG 瘦撚, atom lt係咪應該著s?
好sad
因為本身有買開patagonia啲Tee著 著開M碼
見到特價就買左件Torrentshell 同 Better sweater M碼
買完先醒起外套要細番碼(有件R1都係S碼),已經唔比Cancel
諗緊照著oversize 定 平少少放左佢算
利申:175 cm 70Kg 肥仔
好似唔對路喎 佢地未收錢照計唔會出貨比你
會唔會係card Centre stop左你筆交易(安全問題)
應該係 我肥你幾磅都係著S碼
不過你預個cutting唔係幾好睇...唔拉拉鏈都幾阿叔
不過堅舒服 香港秋冬兩季大部份時間都夠做,不過最涷果幾日就GG,我著黎番工
肥你十磅先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞