羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
同過個180幾大隻friend試beta sl
佢著S都fit M就有位剩 入面可著衫
所以聽唔知邊位巴打講 著住atom咁試beta 實冇死
想問下atom lt同ar係唔係unisex無分男女?
結果都係唔知 AR 定 LT 啱用(好怕冷),決定買晒兩件,試完唔啱比屋企人著算數。
係咪好多巴打都忍唔住75折就出手?想等7折
係the priory買? 想問下個size係男定女裝? 因為想買一件男一件女
campsaver Verification 有2個選項
我email覆佢簡Manual Verification
佢再覆我 遲d會扣我錢(5蚊內)
但等左1晚佢都未扣

請問一般等幾耐先會扣我錢(5蚊內)
online live chat快好多,唔使一分鐘搞掂
即刻試下先 thx
英文傾計 放棄
你email咪又係英文打
慢慢查字典先搞得店咋
過幾日去大阪...平均5~15度....諗緊著ATOM LT定AR去
會去梅田, 奈良, 萬博....
帶BOTH.
應該AR會岩D
搵唔到個online live chat位
巴打有冇link
喺main page右上角
唔記得今日星期日,人地開一至五 記得對翻時差
睇黎我個Verification星期1都有望
岩岩去完 比你參考
heattech+厚hoodie+lt 個身暖 會有少少入風
想保險就ar
價錢幾抵 一件beta價錢買到2件
AR: All Round
AR = LT 既厚身版, 比LT暖
有錢可以買晒2件, 無錢想1件過盲AR
我尋日係東北 青森負1度 落大雪
heattech+笠衫+lt+shell都夠
結果都係唔知 AR 定 LT 啱用(好怕冷),決定買晒兩件,試完唔啱比屋企人著算數。
AR: All Round
AR = LT 既厚身版, 比LT暖
有錢可以買晒2件, 無錢想1件過AR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞