羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Online shopping 唔知買咩size 嘅時候, 寧可買大少少, 都唔好買都返黎著唔落
當然大少少嘅程度係可接受範圍內啦

同埋, atom ar XS 又少鋪有賣, 有賣嘅店價錢又冇discount. xs 同s 至差$800, 你會點揀?
182 77kg 都著M, 係good fit
Trekitt之前有巴打買過好似話送貨好混亂
網上買野, 如果有paypal揀到就最好用paypal. 有起事上黎, 個purchase protection 都叫做有個保障.
買左件odlo保暖底30%off+25%off
上次trekkinn買野,都睇過話shipping亂. 但嗰時佢最平, 又有碼, 唯有搏一搏. 最worse case 係paypal report problem 啫.
好在最後都幾順利, 星期日晚11點幾落單, 星期六朝早屋企收件,前後六日. 比我預期快
多謝解答
182著M
衫尾/袖唔會短咩
唔短啊 雙手舉高隔肋底位都冇扯住
Trekkinn係咪唔同trekitt
你對,我7左
Trekitt 未買過

撞岩有碼同唔介意執d賣淨遮色既話
幾錢
請問一下大家點睇Marmot Astrum Insulated Jacket 如果係去0-5度嘅地方 呢件夠唔夠暖
買過, 呢個網好抵屌,不過pending 幾耐下
巴打買過姐係ok?pending耐唔緊要,最緊要冇伏
可惜無咩色揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞