羽絨/風褸/旅行用品討論[7][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
巴打加埋入面既衫都仲係少少鬆?
yes, 放心la.
s 一定岩, 仲會有位著多幾件衫的

放Atom AR Hoddy 黑色 XS 2件

1件岩岩9月後著過一次去冰島 $1600
1件全新 $1700

2件都9月買 多左件係因為campsaver 原本話無貨 要11先返貨 點知去完冰島返黎突然send 話email 就扣左我paypal 錢

170著AR xs 好fit, 但著s LT反而覺得有d 鬆
不過AR 真係好正 冰島-1,2度 落雪 我一件u 記ultraheat 一件薄TNF fleece 加埋AR 都夠頂
同我一樣 XS FIT D
有意
有意 x2

其實arcteryx veilance同arcteryx有咩關係 點解可以貴到咁
想問邊到多arcteryx試
除左ifc之外
由第二個設計師重新設計個款, 主要偏成市(urban)使用, 大部分加拿大製
LEAF都係, 軍用料, 夠實淨, 又係大部分加拿大製
原來係咁
我見個nomin pack咁靚仲諗住BF買返個,點知一search價錢
睇睇下都係買 BETA AR JACKET好啲
巴打我趕住一月由香港踩去西藏 網上而家無我碼
今日去左好幾間試碼....Kappa hoody既話...IFC 同SOGO間鋪都無...話香港無番..另去左希慎同MK FOREST間overlander都無呢件野 想試都難
之後ATOM LT hoody就呢幾間都有...試左件M碼入面正係著件短TEE試...有鬆...但長度我覺得岩岩好...到盤骨位落少少...174CM,66KG..正常應該S會FIT D...但入面著幾件衫就可能M會好D...但件野0-10著我覺得太簿...

搵ATOM AR hoody又無...得SOGO 果間有ATOM AR JACKET試..都係試M..試落同LT M碼果件好似唔大分別..要睇你入著幾多件衫
我都想試kappa hoody,嚟緊去瑞士試山
星期二係沙木尼試過kappa hoody
想入件r1 希望有6折
我屌完全無諗過呢間野...仲出左轉MK
巴打試咩碼?
同求
沙木尼試過Fission sv 同koda jacket, kappa hoody嘅S碼都偏大, 但又無XS試/買

170矮仔,140磅
著上身手袖偏長,衫去到屎忽中間位

另外想問XS咁難買,咁買女裝嘅S碼係咪差唔多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞