Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
摩納哥
95年阿積士

You are right. 但現實有幾多球隊係咁?

不過打機都係求開心,鍾意就得
未拆骨前車仔三核都好後生
爽丫我就係想咁樣

但係找唔到touch版有editor睇pa...
買賣人都係個啲啦
出低價>宣佈興趣>叫自己隊波啲球員出口術>目標人物扭計不滿要求轉會>再出正常價。
至於合約問題通常都係人工問題,可能你隊波出唔到佢要求個人工。人工我唔會叫football director出,佢出親都只會係啲閪價
逼走球員咪放落轉會再推薦球會購買,冇反應就同佢講你自己走,唔肯走就踢落U23雪鳩佢。
新手想問

買左d幻幻返黎,但label係YWp, 23歲以下有工作證外藉人員,一線隊出唔到場,可以點解決?
只可以借岀去
無人問津嘅球員點搞? 推薦嘅時候已經set個價低過身價, 直踢落u team?
玩touch版可以課金
課no work permit
屌佢老母唔好比電腦搞個人訓練
我個首席射手忽然間2個幾月無波入,前鋒位又得番大半圓熟練度。

望一望訓練原來on9電腦安排佢練做右中場
跟著我手動set番佢前鋒之後先識入波。
睇其他球員都係亂鳩咁練新位置。
學新位,會令球員減低另一個位的熟悉度。但如果果個位係natural, 應該係唔影響
就係唔係 練埋d青色甚至橙色位
係咪借到咁上下,可以拎返正常work permit
世界杯決賽係葡萄牙對澳洲
+ 人工 過8000
有冇人試過冇翼既聖誕樹陣

因為摩納哥太多中場幼幼 放唔到翼
暫時打黎又幾順 係唔知隻Pellegri 同Geubbels點夾最強
呢次更新真係玩鳩玩家
電腦三十幾碼是但一腳中龍就入on9
等再更新先玩
我個save都唔知做乜春 咩人offer to club都無隊接貨
連續5場俾人屈角球
開去禁區頂遠射入硬咁滯
D遠射
點樣叫自己隊波出口術?搵唔到依個選項
大大力抽埋去個波穿過個龍個身入波
衝力射球咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞