Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實佢表現d 星星會升架喎
好似update 完1920 之後無左
個人中意用莫斯科中央陸軍個 mario fernandes
即食 助攻助守好撚掂
有架,我都係玩touch 板
認同 例如有時d翼能力唔勁但可以係助攻王
用落1920都有bug
有時揀出場球員right click無反應
屌我覺得呢個function 好撚實用 但唔撚見左 屌
係,我記得,當年玩fm, 唔記得邊年,買左隻德國翼,記得好似叫karus 定klaus左右,超級助攻王
全部都係小牛,都好冇謂。。
我覺得遊戲入面,都應該有特別岩自己用的球員,而唔係一味wonderkids
Francisco Trincão就係我由18用到19既左翼新星
能力唔係最勁但硬係多入波助攻,搞到留意埋真人
請問有無港超patch?
淨係作客嚴重nerf已經夠垃圾啦
我主場可以炒對面九比零
你同我講作客可以變零比零甚至輸波 講緊係上至班霸下至魚腩都有咁嘅事
如果呢啲就係叫平衡我都冇野好講

佢今集做得好嘅係AI隊會針住自己隊戰術或者排陣方面彈性咗好多
但唔係講緊呢啲不合理嘅作客nerf
港超啲人好廢
球會青訓搵返黎啲hkg妖人仲勁
仲有個荷蘭幻幻幾升得
對於我黎講FM一個數字數值嘅遊戲囉
我都唔講咩戰術阿排陣阿其他setting。呢方面明顯係冇問題嘅
一打作客十場有五場都變到一個數值遊戲反映唔到數值我升班人出嚟做咩
最大問題唔係作客贏唔到波 而係個遊戲內容好噁心 射30腳+60+%控球都入唔到波 對家個龍場場7分以上 之後俾電腦射1中1 你話佢係戰術上贏我說話啫 咁樣做我都叫平衡就真係無野好講
仲有買賣人大細超,同一隻幼齒我出到億二都唔肯賣,電腦球會二三千萬就搞撚掂
今集作客打防反direct波仲有效,有波就掉比前鋒跑
我用賀芬咸都成日30%控球贏對面
有了謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞