Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Arp打雙前個時勁啲 我第二季正選4123kane單前 424副選福仔打突前arp拖後策應 啱啱有一場佢入一球助攻三球 玩耐啲佢啲數值開始升多啲應該可以打返單前
十幾場不敗主場輸比愛華頓 原來不敗奪冠真係咁難

我隊李城一月一買sule即刻失少好多波!

狼隊紐記三寶已入手
雖然都係一時時
但我大戰用cautious作客贏曼城,曼聯,拜狗
但輸比阿狗,Watford
可能我就係成日放佢單箭 好多時無貨賣
咁唯有希望快d有新patch
買一隻勁中堅,會自己幫你頂晒!我買完sule由345變返1
41212壓迫反擊,Tierney踢到識飛係咁助攻入波
我次次cautious都失波先
唔識擺
之前試過一樣41212 即係鑽石型中場都係輸
我見點都輸過頭波先出晒華DEE伊恩拿祖
估唔到2閘打進攻咁攻得
兩閘係用fb 定 wb?
FB
4231 入面,2 都係defensive midfielder?
我打開DLP S 同DLP D

對面中場勁就放BTB 同BW
聽講19.2會改善單箭頭啞火既問題
我依家試過並排三central midfielder
角色係deeplying support, box to box, ball winning defend
今年3中堅真係唔知咩事
冇話心唔心得
但睇expectations 要唔要冠

唔要既主場贏4比1
作客出2隊求和 求0比1
都夠拎前4 做歐聯小強
自己用開4231同424/442
穩定嚟講係424好啲

今集啲波要輸過頭同邊路鳩斬兩個陣係冇分別
4231個前鋒一食屎就唔掂,同你球球射上太空
用雙箭頭就總有一個得
中場就一個dlp一個box to box
有冇人有玩自創球隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞