Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
玩得app 版係咪預左冇相冇隊徽冇真名?
射完個波中眉
彈去龍門口對面冇人防
準備去補中
佢係白界線前整停個波再比人解圍而唔係直接射入
條友game入面最強中場咁濟
白普巴
完美費蘭尼
玩哈化柏林
Arne Maier同Davie Selke好好用
玩阿狗用savic撘托雷拉無得輸
一季剩係失十幾球
阿狗個Nketiah打右翼都唔錯,好快
係幾好用
又快又壯
我個selke兩季入唔夠25球
勁到Bug咁
到底李斯特城點玩,chiwell ndidi ihxxxxxx Maddison maguire 硬係要輸住爆
有無計提升到LKK既入球數丫
如果跟FM既提示set 做Target Man (Support), LKK好似唔多識入波
最on9係一個陣唔可以用到半季
set山齊士打ss或者拖後前鋒,兩個夾到有條線好勁 一係set 做p
我一個陣用咗一季半都work wor
但喺前鋒唔識入波
靠中後場入
死球好易入
用巴塞4月作客岩岩升班排緊聯賽19同20既球隊,都俾佢地輕鬆反擊ko
屌佢決定以後作客打乜撚野隊都打防反算
強弱隊差距無咁大係真
我用Ajax主場都贏巴塞國米
而家都仲玩緊2018
想問下2019相比2018 好唔好玩D抵唔抵買
本身用開 4231 作客會比人禁住黎屌
轉陣發現踢 3 中堅加 wb 踢 gegenpress 效果幾好
用李斯特城作客炒左利記 4:1
場面大家都 55 波 控球仲我多少少
但係無得出攻中又哂左 maddison
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞