Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
轉左風格但訓練戰術個度唔識自動轉
艾白禮頓斬斬斬
第幾季
不嬲都係勁野嚟 勁咗幾集
雙槍左右翼都掂
我見我save巴塞西甲排緊第十 歐聯分組打左3場排包尾得一分
奧巴都賣 好勁
請問點賣????

其實係唔係有update? patch? 定咩?

我睇好多post都話今集賣人可以賣好多錢唔難儲錢
但係我真係乜人都賣唔出
岩岩開多個save玩熱刺都係賣唔出
洛里斯,艾達韋特,丹比尼,斯素高...用身價都賣唔出,
一係無offer,一係皇馬出20m先買艾達韋特只得半價

已經係向球會推薦都無offer
另外 想問, Steam"成就"有乜用??又要打破買人紀錄又乜又乜
有無巴打買到Alison或者Ederson?
出1.5億都唔肯賣
試下每年完季先推薦賣人,因為呢個時侯大家先有錢洗會買人
賣人都要睇你個球員想唔想走 佢人工會唔會過高
出得多唔多場 如果係啲冗員冇出場時間人地球會睇唔到佢表現都唔會有興趣
都試過,五月,六月,七月,八月,十一月,十二月,一月,英超轉會月份都試晒
已經係拎晒獎,英超神射手的奧巴,人工無加過
奧燒經常出又賣唔出,奧燒賣唔出都當係真實,連papa, 高斯耳尼,米希,拿卡,細梅等正選乜都賣唔出。。。好奇點解個個人都話賣得出賣得貴但係我連身價都賣唔出
堆前鋒總有個幾月一齊入球荒 點玩呀
電腦好茅,我佔盡形勢,早早領先3:0,佢連還撃之力都無,個後防就突然發波瘟比佢追成3:1,緊接下秒就係自己隊波有球員突然剷個波入網own goal,比佢追成3:2,再下秒就係我表現最好嘅球員無端端雙腳飛剷攞紅牌…嬲到即刻熄咗隻game
點降
解決自己進攻成日中柱中楣呢樣野?
場場都3-4次 跟著比電腦一下收皮
咁都仲係3:2, 點解要熄game?
劇本, 無得解決
一係轉陣
咁嘅情況基本上唔會比你贏,次次電腦攻唔入就會出現紅牌,一係就有人傷,仲要次次喺你換晒人之後先傷你一件再紅一件,之後就會出現啲own goal,龍門企喺度等波到,解圍省落對手度彈入網,到最後一定係電腦反勝,集集都係咁嘅套路
紅牌唔一定=要你輸 我試過落後紅牌反而會反勝
今集玩4231好勁,中前場六個人衝哂入禁區等波,
下下人多蝦人少咁大炒
上次black friday FM有冇折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞