Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
認真問作客應該點打
次次一作客就射門控球等等都輸哂比對而襟住黎屌
身高既影響已經計埋係彈跳入面
Lovro Majer
請問今集有乜方法賣人同買人???
買難,但係賣更難....
用阿仙奴 奧巴,奧燒,米希,papa, 埃及仔,拿卡,藍斯,沙卡,韋帝,細梅,賀丁,高斯以尼,蒙尼耳,全部以身價都賣唔出
連不需要,掛牌,棄用名單,12個月全部招數用齊都賣唔到,
打左一季拎晒個人奬項都賣唔山
但係其他電腦球隊買賣超多,價又高,求其買個唔勁的人都貴過我賣的勁人的身價/掛牌價,
到我去買人, 買乜人用2倍價都買唔到,
買年青球員都動不動30m~60m
特登去試買中下游球隊,甚至非同一聯賽的中下游球隊平均分只得6.2~6.5分的球員都要用2倍以上的價錢買,

請問今集要點先可以買賣到球?????除左用超高價錢買人同超半價賣人???
賣人就直接撳推薦球會購買
唔好掛牌同搵總監賣
通常可以賣得出身價價錢或者低少少

買人就冇乜得搞
帶oxford升上英超 踢咗10場都未贏到
直接撳推薦球會購買.....就係直接offer都無人買..
我55m買到
出出下價唔出佢就會扭計
最後多蒙特求我買走佢
有無ching打442平排?
我用werner拍達仔打雙前至今未輸過
嘩巴打你差唔多成隊賣哂
攞苦嚟辛版自訂球隊
廿幾歲仔啲能力開始跌點解決?
上到英超算係咁了
玩曼聯 早排睇波見年青人個Mbabu幾勁所以想買佢
佢原本人工6.5k/w 開天殺價叫65k/w
我還價30k/w 經理人直接拒絕左我
轉個頭冬季轉會25k/w周薪過檔去ajax

我賣young, matic
一個肯減薪去到60k/w走去watford,
一個肯減薪去到83k/w走去psg
電腦簽人啲人工有冇咁好deal呀
唔想降返落去
啲球員唔撚想喺曼聯囉
撳推薦球會購買 邊到禁 ?
反而我用狼隊打3-4-3效果唔錯喎。
不過我個陣係玩gegenpressing. 一有波摩天奴就放長波俾前面3隻快馬9衝
First season 雙殺鏝
試下賣唔賣到啫...當然唔係真係賣晒
承諾 簽約金 同經理人關係
有好多嘢會影響份報價

美斯6.2分,完場2:1
重點係玩家乜都x2
No offers 果d又點搞?
等緊狼隊降班
到時希望可以平買佢d人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞