Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你地用幾錢買到麥巴比?
玩利記第2年61m買左當拿隆馬,唔知點解覺得好值
Alisson YNWA
其實隊波愈廢難度愈低,對手會用副選/ 冇體力正選,加推到防線極高好易輸防反。

我玩里爾頭兩季打防反成日贏PSG Monaco Lyon Marseille,都搶到歐聯資格。之後隊波愈打愈有錢加埋幼齒成熟左,可以同PSG 爭冠既時候,d 強隊就唔會同我打進攻足球,自己後場慢慢搓,打得好穩。弱隊就場場park the bus 好難打入,不過買左個米九前鋒之後就解決左問題
獌唔make sense d 青年軍全妖人
連加特 拉舒福特都妖

之前代代都係咁 連smalling Evans Jones Rafeal Fabio 都妖 Wilson Januzaj 出嚟踢半季波又變左妖人 而家睇番好唔make sense
玩車 第一季 季中 獌用兩億買安同埋女人達
勁和味
幾年無玩 想問下玩緊手足覺得而家系統做成點
以為有下一個c7
有冇人作客贏到鏝城, 點出都輸, 我仲要傷左奧燒同MK仔,2和B又冇態, 焗出垃圾藍斯
park the bus
0:1都當贏
Icardi點樣先用得掂
場均入波得0.3,反而豬腦場場入波
新update
巳由19/20 英超加入VAR
5-3-2
防線推前 長傳出比Auba同Lacazette
WB 定 FB 就睇你出邊個
多數1FB+1WB
不過係賭博式打法
養咗貓之後條友成日走埋黎搞住哂
幾年冇玩 FM

如果買 mobile 版過吓癮好唔好呢?
作客贏3:0
用車 4231
鬥攻
隻貓要做助教
面試皇馬衰咗 帶紐卡素拎咗歐聯冠軍都唔請我
面試皇馬衰咗 帶紐卡素拎咗歐聯冠軍都唔請我
英超d人唔知點解好多被低估
中遊下全部能力勁普通
big 6除左雙獌 d能力都只係中上
沙拉踢一季好波已經同夏神差唔多能力
但佢成日阻住我換人
我都係 玩親策略模擬game一定過黎訓keyboard
屌個var都on99 睇親自己d replay都係無12碼/未過白界
AI就計入
冇錯
曼聯好似係每年數值最高個幾隊
好多鬼佬都屌過呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞