Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Barnes?
E恩拿祖
我想問下touch版有冇中文patch / 減少受傷patch?
防守成日比人一下過頭無人跟 跟住人地個前鋒就單刀可以點搞?
同埋成日幾條友追住個波中堅走到去邊線唔mark中間d人可以點改善?
已經教到條防線最低同埋搵個中堅mark人地個箭頭

利申 新手求教 成日比人一下打爆
Football Manager Day - 6th Dec 2018 12pm-8pm

- Can you beat us at FM19? Challenge us in the Manchester store and online
- Become a real Football Manager: Win a chance to manage Sheffield FC
- Win copies of FM19
- Special Guest: CM0102 legend Cherno Samba!!

CFS Manchester, Barton Arcade, Deansgate

去做真教練喇
逆向思維推撚到最前

我隊李城第二季後防放題,明明無轉陣

又放
8:5 7:2
琴晚英冠都5:5 fm超真實
Leno場場出都升唔滿
踢咗場熱血反cup劇本波
歐聯四強對曼聯首回合作客輸一粒,次回合主場出戰。曼聯40分鐘casemiro紅牌出場,跟住一路狂攻3x射5中龍 直到90分鐘。
跟住補時4分鐘,93分鐘遠射追和 補上補到95分鐘角球絕殺
差啲叫咗出嚟
Sheffield FC 呢啲波應該好難教 啲打法應該唔同
Founded in 1857, the club is officially recognised as the oldest existing club now playing association football in the world.

level 8 of the English football league system
小弟今年買左touch 玩。

操左一陣,有少少野想問。

1. Tutoring 係小組3人,係咪同以前one on one 樣?
2. Touch 係咪只可以得一個physio?
1. 接近 唔止三人 但外國網都未摸到係點用先好
2. 好似係 Coach都無得請
琴晚我都熱血反cup
30分鐘輸兩球然後較much higher tempo同attacking mentality
最後補時絕殺反勝3:2
Thx bro.

1. 我都係估估下。都係1個老,3個𡃁仔

2. 冇得請coach ?但我見有得同個staff terminate contract...所以唔明係點解。。
爆炸頭65m
冇人理好慘
35m執咗tolisso返嚟
打box to box一流
我見有鬼佬話Rate 1-3
後生仔1
普通球員2
Leadership球員3
盡量個Group要3嘅比例多過1
一個group, 我見最多可放四個人。

我仲以為係一個tutor, 三個tutoree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞