Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問吓今集touch版係咪同pc版差唔多咁full?
馬仔同福仔打邊完全係痴撚線,間唔中就見倒佢係中場開始自己扭過四五個人之後入波

搞到我而家勁想賣走山齊士,已經決定球季一完就將佢掛牌
屌奶星歷代FM最撚唔MAKE SENSE既一定係車路士
集集都勁到仆街無撚得贏
AI Daddy 輕鬆奪冠
第2季會買世三同Ruben Neves
英超作客最難嬴係阿仙奴
車仔集集都係咁 好誇張
對車仔轉打4141贏多過輸

最唔make sense一定係係主場嘅般尼茅夫,諾域治同屈福特
點排
我都想知點排 打車仔真係超難
4141用Newcastle都贏到
打park the bus都要輸一球
仲要馬係固潛175
touch版係咪無中文版?
諗返起fm18次次一開save就話2022世界盃改地點
曼聯真係好撚痴線 第一個save玩曼聯 進攻自動波 盧卡古都一個扭幾個
全能到仆街雪成季 輪換出嚟踢下都有貨交
本身諗緊geubbels定里昂件gouiri 好, 但geubbels d 數值太痴線 準備train 爆佢做complète forward
有,但唔太update, 我朗仲有雲迪奴域
Geubbels概本就係亨利嘅現代版
1.85嘅身高 有速度有技術

而Pellegri就似社奧巴
比Geubbels更適合做complete forward
我廠先擇洗 兩件前鋒同Mk 打兩年就30 又要開始諗換人, d so call 翼全部都唔係翼出身,藍斯xhaka又雞肋
有速度有埋門有頭鎚,仲要有創造力同可以踢翼
仲有Bonglovani Sylla Balde Keita
其實好易玩
享利表示不同意
玩touch唔想搞patch咁麻煩係咪冇哂真樣真會徽?
想問下有冇新港超patch 定係用返上年嗰個
射19.3 package先玩
依家亂鳩咁黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞