Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
賣sms咪有錢
由CM 玩到FM 的玩家
暗黑兵法,賣去自己之後教嗰隊
有冇人玩fm好中意用成隊幼幼打天下?我隊利記最高24歲 最低16歲,已拎2季英超冠軍,準備緊3連霸
有無人試過禁賽12場
4231單前ARP 1季入唔到10球
巴打有無陣睇下有乜幼幼好育
有冇人試過用so9 利雲呢D超級正前
想知一季入到幾多球
上集用so9玩到破晒記錄
連拎三季金球 之後開始退化
上集set佢做 cf

第一場聯賽就世紀黑哨我…
屌你老母
上集啲前鋒仲正常,勁既set CF 自己會屈
今季啲前鋒全部食屎咁
有跟師傅,唔洗傾計
搵staff簽約果度點揀走唔肯黎既人?
而家用search出哂d連自由身都唔肯簽約既人
19依家個match engine完善晒未?
有無平靚正左右2閘介紹 英超中遊波
係咩 我搵唔到
淨係見到有個Group既
番去再搵下先
mentoring group就係跟師父 但冇人知有咩用
fm 2019 新手上路, 今集個 training 系統好似轉晒咁?? 有冇咩重點?? 同埋見到都冇左tutoring, 得返mentoring,都係同一樣野黎?
之前我有問過bro, 你睇翻前幾頁
上網睇個幻幻值1m 但係出到10m對面都唔肯放

條友個agent都話佢想過黎,可唔可以教下點買人
睇到,唔該,但除左mentoring 代替左tutoring, 平日正常訓練有冇重點? 以前好簡單,依家佢搞到好複雜, 其實係咪跟佢default schedule 都夠做, 簽d 勁coach 就ok??
新手touch玩家都係鐘意玩幼幼 想知用咩打法會最好 依家作客好難打
1。我隻chiesa頭十場好勁入12球 依家唔知做乜兩隻翼半季都冇入過波咁濟
2。堆中場唔知點放好 de jong同sms都唔夾咁
3。sessegnon同隻Eder militao好難用 打咩位都差啲咁
4。黎緊唔知要再買咩人發展好 有冇咩推介?

唔好意思問題較多 求指教

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞