Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
即刻諗起 xadas 又平又勁
有無人可以教下我點download Switch版?
我係玩switch板

你整個uk account,去uk switch eshop 買

29.99 英鎊
玩fm2019嘅巴打
我整左個港超球衣包 (SS+3D)
希望可以增加大家玩港超嘅意慾

http://www.mediafire.com/file/69d347aft1bwgzh/HKPL1819package.rar/file

更新請留意fb page
https://www.facebook.com/fmhkplkits/
想玩港甲 港乙
唔知係咪bug,見到個潛力5星後生仔出價3000萬唔賣,但提供試訓之後100萬就簽到
唔明幾個億變0果度
Mma
合理,試過用晒三個用換人名額
之後就傷三條友,紅色傷。
仆街,最後輸埋
Barkley係咪大水貨嚟

點解要買佢?中場大把選擇
李城無乜好選擇,車仔掛牌賣佢4000萬,仲串到話要下年踢歐聯先嚟
李城本身中場應該ok好用喎
我打4231塞晒中間,本身要好多中場

要打到長企冠軍
得Ndidi同Maddison 得

依家係ndidi Maddison strootman pxxxxxgini shelvey propper olmn majer
新手想問其實touch版同電腦版個分別係咪差好遠?
Database
logopack真樣個啲

第三季,執靚晒人腳仲係自爆輸6球
Touch 板夠輕鬆
有冇方法可以解決單箭頭唔識入波
我個firmino 一季聯賽入得四球
而家好靠中場遠射同死球贏波
ajer, palacios, almada, tonali
睇下啱唔啱你用
如果佢哋冇轉會都應該唔會太貴
今集對啲死守陣難玩到

可以試下:vlasic,neuhaus (類似 goreztka),gedson fernandes,jankto
我用緊 deligt 打中場 之後同 savic pre sign 咗 contract 完季嚟 買唔到 deligt 用 ajer 一樣
真係好輕鬆
我想問touch版係咪無得跟師傅同埋唔洗同球員傾計?
仲玩緊18
教拉素3年意甲1次第一,2次第二
仲有年靠好籤同門將上身打到歐聯4強
仆街都仲係季季3m轉會費,嬲嬲地走撚左去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞