Football Manager 2019 (10)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

點解會咁
完左約無releast球員又無解約?
中場中,但係無best play role既
億個到電腦bug變左負幾億,但入到transfer睇會變返0。用依個方法成功用自己一個球員換對方幾個主力加對方重會俾返幾10萬你使
求指教.....
r聯16強見到 來自咩啊?拜疆既球隊
成隊人大半都係咁樣 咩都黑曬得翻基本數值
即係灰人
唔肯定自己啱 不過講下自己意見
1.有好多原因 可能係電腦開始對你有球員有針對嘅部處 都可能係你個球員係頭10場嘅發揮係起水準 可以試下改一改位置/戰術/球員指令 不過唔一定有效 但係我估你呢個球員沉咗嘅時候應該都有其他球員幫你入波?
2.你唔講點唔夾又好難幫你 係撞咗位定係無表現? 傳球成功率低定無入球/助攻?不過我估係因為你想打快速反擊但係又有兩個play maker令到節奏慢?呢樣真係唔識答你 要睇下有無邊位有研究嘅巴打答你
3.兩個球員都無用過 不過你咁嘅財力應該可以用更加好嘅球員啦 同埋sessegnon先19歲 能力上打得差啲都好合理 同埋eder militao我覺得打DM會好啲 ? 我個save佢好似咩都好啲但係 tackling 同marking唔算高 打後衛應該會差小小
4.個人喜好 不過我係你可能會買DR唔明你點解唔用比比鳥
最後我見你好似都係跟球員個best role去set 其實唔一定要就個best role 戰術需要>best role
參考下就好 有錯唔好屌我
Thanks ar
原來唔駛跟佢best role.....

啲中場成日一個有表現另一個就會完全冇表現

係我成日都想成隊波變晒幼幼同埋唔鐘意啲球員potential 冇4粒星🤦‍♂️ 曼出60m我就賣左比比鳥

同埋呢 界外球成人扔俾對家係咩玩法
有冇得直接sim到去下一場比賽

次次搞好耐睇一堆msg
渡假唔係有得揀咩
應該係你界外球set左長傳,轉番開短既就無問題
另外chiesa我見電腦用入好多波 off the ball有17
有無巴打有買保頓個 max broughton
16 歲英人中堅 數值好靚但好撚奇怪
踢中堅但佢 positioning 得 4 marking 得 9 但其他數值又真係唔差 仲要好平
咩係灰人 我新手來
頭兩季李城唔會簽到依堆人
本身save內球員database無既,臨時system整出黎用既人,個名係暗灰色所以叫灰人。

例如咁好彩你隊波咁好彩傷哂3個龍門,咁system會整第四個龍門比你比賽用,到你隊波有龍門用就會消失,無得同佢簽約。

或者簡單d,無fix 德國荷蘭國家隊bug既話,咁入面果堆都係灰人黎。
佢隊波大半隊都係灰人
所以係臨時整左隊波出來?
d幻齒成日跌determination 點搞
我都係touch 板阿仙奴,想買chiesa, 但要7xm

另外,sessegnon, 我明白係好高potential, 但我唔中意球員係防又差少少,攻又差少少。好聽就可以打左後左前,唔好聽就攻守都差少少
SMS 要18xm 先肯放,你係點買?

我最後一開始開季,都係用原本陣容中場

依家季中,想買pavard
係呀 得4個真球員
你過一排再睇隊波可能d灰人會唔同哂名
原來係咁
本身冇乜留意 只係見一開波被人係大禁區角落頭罰球入左 諗住睇下咩料點知就見到咁
德國/荷蘭國家隊嘅灰人超勁 仲勁過真人
想先可以有返球隊logo 同球員樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞