召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (31)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
巴打們你地點排快期 排極都排唔到
我係之前上黎呻好緊張果位巴打
下星期一忠義街要考啦
早兩日去學勉強順利冇出大錯行完兩個圈
好緊張, 請問考忠義街係咪多數考迦密村街條路?
高登果個唔知仲work唔work...
求link
唔該晒巴打
唔建議你咁樣問/搵答案
你唔應該淨係對一條考線有信心
如果有人答你係多數考迦密村街果條路
但係最後考官叫你考第條路
咁你咪亂撚哂
可能亂諗明明係多數考果條 點解唔係既
搞到表現重差
最後
平常心考啦巴打 唔洗諗咁多
你學哂架啦嘛 用返學左既野出黎就得
多謝巴打,黎緊仲有兩堂,操熟啲希望一take pass!
後日考忠義街 一齊加油
集氣
你都係棍van?
聽日1115考澤安
有冇P牌換左正式牌既巴打
可唔可以講下換果時用幾多時間
靚時間靚試場 考前飲葡萄適, 祝巴打一take
我都係喎
有啲緊張
巴打棍van?
pass咗跑馬地 見呢個po個個都係考棍波 考自動波好羞恥添 但我覺得跑馬地都幾難
聽講跑馬地算係難既
比錢
輕鬆啦 加油
我都覺 考前成日上黎mon po 好多巴絲嘅意見都有用 想幫下d就考跑馬地嘅

乙部唔多講啦 熟能生巧

丙部 一出試場 落直路 要望下右邊留意右邊有冇車 之後爬頭 (望鏡 打燈 盲區) 去到路口 留左右邊車 冇先好出 唔好急 記得俾多少少油出 由於我係轉右上 所以淨係講右邊 一上斜路之後就要轉左急彎 記得偷少少右邊先轉左 轉緊小心唔好撞膊 盡量望遠d 落斜之後去到安全島就要cut去右線 之後班馬線前面冇死車就要cut去左線 有就一路keep右線 之後過死車轉左
去到成和道 紅綠燈位 望遠d 前面有死車 就要過完紅綠燈cut去右線 如果唔係就要下個紅綠燈位前cut 之後直上 返試場轉右 冇車先轉右 之後轉左路口 睇清楚冇車先出 返試場搞掂 係雪糕筒停 記得手制p波熄匙

各位巴絲加油 唔好緊張 定d黎就得
上左學泊位掉頭,原來係咁記位,就算合格將來出到街都唔敢泊
點可以加快速度扭呔?
棍? 自?
半個鐘換埋國際牌
睇鐘數 同果陣咁岩多唔多人姐
考咩波都無乜所謂
最緊要自己夠用
唔洗有咩情緒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞