[BNO] BNO平權運動簽署!關心BNO既全部入黎

1001 回覆
413 Like 39 Dislike
條傻鳩自大到咩地步 覺得bno姐係英國國藉
係英藉就唔洗分BNO同BC啦
無啦啦要平權比班人走入黎,真係發緊夢
英籍有六種 但有公民權既得一種 有咩問題?
所以要平權(俾公民權)唔係乞國籍
你只係住過劏房,講其他住宅咪又係夏蟲不可語冰
你追post我幾時有乞過乜野 我又唔係你老母 世界咁多國家,真係得英國住到人咩
魚蛋人:我得一本特衰,我唔信有人可以拎到其他passport,我要全世界同我一樣拎特衰住劏房 我住唔細點解其他人有資格住咁大,其他人唔仆街我就唔安樂
講多錯多呀魚蛋人
投左 差幾千個
你追post我幾時有乞過乜野 我又唔係你老母
你做魚蛋人就係唔信有人可以好過自己
老江:Sometimes naive呀魚蛋人,識得唔識得呀?
最好一齊飛去英國屌鳩 theresa , 睇下會否被d 警察打到pk

不過,得個 keyboard 嘅人,係會被人睇唔起
隻中國護照五毛狗起哂鋼起到而家呀
珍系可憐
渣住本中國護照條氣唔順
要從朝到晚都入黎發難渣
魚蛋人老綜共享中國資源工都唔洗返,當然可以日上夜上
差四千
push
加油,當英國人都幫我地出聲既時候,我地英國海外國民更加要爲自己爭氣。
明明兩個方法都係可以呃﹐而且舉辦方都係辦法搵到方個呃緊﹐但你可以有知「示威比較有代表性」。
係外國曬個馬就有代表性﹐中共出訪時咁多中國人接機肯定代表到中共統治權威啦。
再講﹐你示威佢唔一定回應﹐再返你分手鳩簽簽夠一萬個佢都一定要回應。邊個有用d 自己諗。
最後﹐示威同聯署本身就唔係對立面上﹐唔係有一個就無另一個既關係。正如你唔可以話你讀physics我就話你唔識數垃圾。就算威示比較好(當然我唔認為)都唔代表簽個名唔好
谷小朋友︰「乞民主?自己打返黎嘛。」
咁細個就學曬廢佬既logic
就好似話,hk 係大陸領土,大陸人可以拎 hkid 一樣

你話呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞