[BNO] BNO平權運動簽署!關心BNO既全部入黎

1001 回覆
413 Like 39 Dislike
香港大把加拿大澳洲passport,澳洲45分你求其讀個engine都有,奥地利bno有學費減,成本更低
你冇心冇力冇門路屋企冇錢俾你讀唔代表其他人冇嫁魚蛋人俾少少力就拎到洗鬼同人乞,你老母乞你老豆響間一百尺劏房中出自己就有
魚蛋人只係會等人仆街,叫佢地自己上進都會話你bullshit
你又唔夠膽行出家門闖,咪同新移民一樣係魚蛋人
得閒食魚蛋不如你去考個IELTS先啦中國人
你爬下文我撚有話自己係bno 唯一知樓主係bno你好可能係特衰
點解要依家?點解要即批?點解要地圖炮?
你個問題就好似︰
「你餓呀?你夠唔夠膽即刻食隻老虎?
咩話﹐唔夠膽?都話肚餓搵野食係無用架啦。」

你將一個有好多可能既問題簡化到極點。

首先﹐計劃要唔要申請已經有得玩野。
跟住係咪一定要批居英權又可以傾。例如BNO只批work permit又有得玩。
就算批居英權﹐批出既同BC既係咪一樣已經可以傾。好似加拿大新移民既PR係有最低居留要求﹐英國又可唔可以限少少野呢?
要「埋數」﹐其實唔一定得一條路。
BNO本身唔可以傳個身份比下一代﹐批左居英權又點?
最極端計﹐佢話「只要bno holder搵到工﹐可以批 work permit 一年。計劃維持三年。」都已經係近乎負責既表現﹐同時比有辦法生活既人去﹐社會壓力都會少d 。
你個人真係好鐘意浪漫化示威
有少少懷疑你係劉馬車之友
Ok咁你襲警時幾多歲呀魚蛋人大朋友
你估全個世界真係得中國同英國兩個國家住到人咩
你話到事咩襲警冇考IELTS魚蛋人
一個唔知有無bno嘅人,

去關心一班bno平權嘅人。

一般人都唔會哂的咁嘅時間,

係的完全唔關自己嘅事到
姐係你襲警時幾多歲呀魚蛋人特衰中國人新移民
起碼唔係特衰or bno
你咪又係得一本特衰,魚蛋仔
一係你教我響歐美亞國家點樣正常途徑拎兩本passport以上
幾本 你估好似你食魚蛋咁要幾多粒就俾你咩
老老豆豆 淨係放寬BNO申請working visa已經好好
呀May姐上任之後對外國人申請簽証真係好唔友善
D人9填自己POSTCODE咪得囉
我朋友老母澳門人+老豆高級公務員有
我朋友老母澳門人+老豆高級公務員居英權計劃
佢就香港出世可以BC+葡萄牙護照雙首抽,然後近排手痕攞埋特衰...
你個世界得三本護照 你幫你呀爺一統天下
咁你係得一本特衰?
但上面個魚蛋人首抽得r,你咁落佢面佢今晚唔洗訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞