[BNO] BNO平權運動簽署!關心BNO既全部入黎

1001 回覆
413 Like 39 Dislike
一路都講緊五毛對號入座果樣野
你講到bno死全家
都掩飾唔到你果種柒嫁wo
push
打句五毛就有人敏感到就黎嬲到高潮啦
Signed
樓上應該係老豆要醫不舉遲左中出老母,搞到自己申請唔到bno要一世拎特衰
ching咁搶口
一陣你會比癲咬
佢老豆連自己條撚都控制唔到,點會教到個仔控制把口 佢搵到我黎咬我都唔驚,大不了call漁護

樓上如果咬我可以時空倒流幫佢老豆早d醫好條撚,早d中出老母,早d出世apply到bno,俾埋我老母你地咬又有乜所謂
屌丫,繼續屌丫
你愈係度吠我愈開心呀契弟
https://www.yourvotematters.co.uk/can-i-vote/who-can-register-to-vote

完全搵唔到半年同任何人呢隻字

弱弱一問。。BNO holder 只可stay 半年,even 係 有work permit 都唔當係BC 點有投票權?
1. 市民反對就無野可以做﹐你真係入世未深 市民反對既政策無疑係比市民接受既政策難推行﹐但唔一定做唔到。
2. 咪駁左你示威都無代表性囉 都係個句啦﹐方法最緊要有效﹐唔係最緊要貴同辛苦。仲有﹐聯處既人都可以做其他野﹐唔好鳩loop好嘛
3. 同2.一樣﹐追求對付出既浪漫﹐有咩用有幾多用
wfc。

都係個句啦﹐唔怕柒係可以唔做野架﹐但你估人人都似你唔怕咩。
記得有人提過住半年就可以投(岩岩filter走旅遊免簽時限)。
支持

講起BNO 明明我97前出世但我父母唔同我整 而家攞住本特衰護照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞