[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
應該無啦

cousins打少半季=戰績更加差

bench又差左

應該好吃力但季後賽依然屈
就星散,不了
唔出奇啦

cousins打少半季對戰績影響都大,特別係zaza mcgee走左

你話如果jordan bell lonely是但一個高d都好啊

下下五小打唔到82場既
又未免說得太差

上季以射超過400球3分來講

佢命中率成0.431, 重高過咖哩同KD
(低過淫Klay)
禾箭西岸第一係must既事
西岸排名:
1. 勇士
2. 火箭
3. 雷霆
4. 爵士
5. 金塊
6. 湖人
7. 馬刺
8. 拓荒者

Playoff:
勇士 勝 拓荒者
火箭 勝 馬刺
湖人 勝 雷霆
金塊 勝 爵士

金塊 勝 勇士
火箭 勝 湖人

金塊 勝 火箭
如果millsap今季又傷,金塊未必可以有 po
雖然jokic今季應該all star+second team(at least)
金塊=幫Jabari 起機專家

我愛金塊
聽落原來鐵同jb又幾frd
https://www.youtube.com/watch?v=xLnL9W4gnpE
今晚開Season post啦
晏D唔得閒

開定新 post先

https://lihkg.com/thread/864797/page/1
我都愛金塊
u=反金第一人
呢啲高質球隊有咩好反

我覺得nba應該要有多啲好似金塊咁大愛嘅球隊
哥啤表示:我呢
🗣 "I've been a football fan all my life, I never stopped loving the game but I obviously chose basketball."

Ahead of the new NBA season, Atlanta Hawks star John Collins dropped into Emirates Stadium to talk his love of the game.

https://www.facebook.com/Arsenal/videos/693795184310150/

唔通John collins係阿迷?
證明所有阿迷都係高汁
高啤今年進攻勁咗好多
Ayton
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞