[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
佢d locker code我永遠都係隔離個格dllm

mj個2次都係
果然係占狗,睇你都係買占士版
抽之前跟住youtube d 片睇睇放個ball 既位置,成功率高好多 之前heat pack 同20 tokens 都中到
一年就收皮既game,重課不了
link

每次出code 下面comments 都實有人貼link 教,不過唔係100%
2k19 mobile好似好正
不過android 仲未出
West個次個波入到去卡個格都彈返出嚟
我都等緊 見到iOS 啲人係地鐵玩
聽人話12月先出 android
屌你老母2k
減肥減成點
遲兩個幾月 仲以為最遲今個月
有無人有玩2k19 ios, 好唔好玩
申利無玩過2k
個新模式好撚難玩
新control 先難用
掣又細 又唔順
係啊屌 成撚日放開個control重新㩒都會跑出界 屌佢老母日撚日比人打多幾個回合
不過聽講遲D會出 2k mobile.....
巴打們,有事請教。

我已買今年NBA league pass, 想透過ps4 係電視睇NBA,
google 完,已用美國psn 下載nba app, 也知道要轉番美國通用既a/c, 但去到forget pwd 個 part, 但send 唔到password 去我email, 想請教巴打們仲有咩方法。
巴打們,有事請教。

我已買今年NBA league pass, 想透過ps4 係電視睇NBA,
google 完,已用美國psn 下載nba app, 也知道要轉番美國通用既a/c, 但去到
forget pwd 個 part, 但send 唔到password 去我email, 想請教巴打們仲有咩方法。

即係你唔記得個password
Download 個nba app 最新版,搵客服求救
記得呀,網頁,手提 都無問題, 係ps4 先出現問題,因為us +國際問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞