[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
我話PJ個role市場上難搵人頂
格硬打稻草人話單換JB都覺得唔值
舊年西決佢啲板勁到
唔知點解佢咁矮都搶到
season有場打騎又係勁癲
有場勇直頭比佢屈攻板
已激嬲太陽fans乙個
下個post要燈燈jabari啦

你比箭拎到Butler打五小 其實未必比而家個五小好好多
我又覺得butler打會好過依家
純粹覺得morey唔想賭無咗pj兩年
係EG+TUCKER 2年 兩個都主力 驚未到西決 MDA玩6人輪換 波叔又傷
EG+Tucker就肯定唔換啦
Butler點頂曬佢兩個嘅作用
啊唔係pj成三年
點都要有佢係度,越之後就越無cap
mda好好多啦9,10人輪換啦已經
下季rest cp3又會多好多
Eg 既表演對得住佢份糧
Aw 就算9數啦
一個當打傷,努力轉型射得準
一個當打散步
我真係相信如果唔係真係太過份的話
Bulter 唔會去得咁盡
筆拿個訪問似屌城城多d
十幾年後你就知見頂計在長遠
stephen A講到話全聯盟一早已經知aw hea底,無乜人想同佢打
kat就無咩負面野住

不過真係好彩booker帶唔到kat來
家下我有ayton
Jb玩一年

Eg咪又係玩一年

佢2019-2020仲未爛就鞭我啦

Tucker頂到5號位
Tucker頂到邊個5號位jb頂唔到呢啊

火箭驚嘅隊入面又邊個五號位勁啊
你話tucker頂到cousins咁就緊係唔換啦

Tucker 米九六 111kg
Jb 兩米零三 105kg

差好遠咩

上次見到eg射個long 3 有個火箭風扇話JB做唔做到依d啊?
我真心笑左出聲

Jb每做一個play我係咪都要問句eg做唔做到
唔係城城主動講挑機,其實只係普通訓練
衝出來柒
貢搶口
重點應該都係
butler一年
eg兩年
pj三年

衰咗就無cap追返啲人
如果全部一年,morey應該即換
我都撐即換
重點係火箭都係得依年

melo 一年
波叔又老一年
eg 係得今年
當然tucker係寶貴既資產

我認同morey壓得就壓,唔急

當然你都可以話
勇士就黎星散啦wo,等下啦

一黎我唔覺會

二黎到時真係carry可能就得返 harden+capela
波叔兩年後35啦,周身傷
打完今年世界未日啊 咁乜撚都換啦
屌你老味 換完 下年jb唔續續 都過億工資
全部簽底薪戰士 定 你老母 落場幫火箭打波?
明顯morey唔認為得呢年
所以先簽cp3到37歲啦

melo老一年有咩所謂,本來都係試,試唔啱下年都無佢
eg先28,重要轉哂唔靠切入打法,點解會覺得佢得今年

係博都下年等klay,green,kd是但走一個先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞