[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
大家睇唔睇好 Marvin bagley?
Bust
Not really
硬件幾好
但冇腦仲要去傾屎
Bust
18-19 = BI
比kings pick左
100% bust
Fox呢
Fox我對佢有信心可以成材
據運動記者Shams Charania報導,聯盟消息人士透露,熱火與森林狼關於吉米 - 巴特勒的交易談判目前已經完全泡湯了。
沙姆斯表示,巴特勒在當地時間週日再次參加球隊訓練,有望出戰本週四客場對馬刺的常規賽揭幕戰。
據NBA記者Adrian Wojnarowski於10月10日報導,多位消息人士透露,熱火仍在尋求與森林狼繼續關於巴特勒的交易談判。隨後,據“邁阿密先驅報”於10月12日報導,一位熱火方面的消息人士透露,熱火不會主動推動與森林狼關於巴特勒交易的討論繼續。

究竟係咩原因令到佢走唔到
唔係走唔到
係啲隊唔介意等
反正都面阻阻到咁
肥t個撚樣又搞事 等睇開季 十連敗 炒
肥T爸爸唔肯TRADE囉
其實好想入埋noah, 但肥tom 自己個位都就快保唔住,唯有同媒體講無興趣先,遲d 風頭火勢無咁緊先再入
高層應該下左旨,肥tom 如果最後留唔住jb, 佢應該都炒得,所以而家瀨晒屎
大隻?
印象中佢好瘦
Taylor 係下旨都應該只係下旨唔TRADE得城城囉
咁肥T爸爸覺得可以搞得掂掛
當然主要係肥T冇左JB肯定唔知幾多連敗然後等炒佢先咁鳩啫
唔知開波會唔會無人傳波俾jb (除左deng)
好想睇呢場波
狼囝老細又去揾JB傾又話"和解"
啫係呢台戲至少睇多兩個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞