[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
Lillard=Wall
上年已經見識過Lillard time
試下比埋playoff stat.
同埋咁比好難比
山貓就kemba獨大,irving長年有LeBron carry

但都唔可以否認weight playoff係大於reg.
好似以前cousins係咪第一中鋒都有得拗
cp3有啲adv stat勁到同mj差唔多,但無西決都係curry排先
Irving放返第四其他落一個
其實john wall第一年已經做到16+8,但唔知點解無人理
第二年rising star差啲undrafted
我明cousins第一中鋒都有得拗

我都無話要kemba爭東二pg

但season打到艾榮咁

東五top10點都穩掛

Po就艾榮全方位屌打kemba既

廢事再cop,大約係上面既stat 相反kemba再差dd咁
一黎巫師啦

二黎當時黎講一係就佢fans

一係就覺得佢係d數據撚贏唔到波個種

我個時都反佢(鍾意rondo)

覺得條友得個快助下攻打開心波個d黎
早兩年有howord,batum,mkg都帶唔到入po扣咗好多分,牌面唔錯但係打極都打唔好

加上依兩年walker成日傷,評價落到咁低都正常

利申:印象流
95公牛都贏唔到啦

點贏勇
唔係上年既事咋咩
Curry=Curry
Klay=Klay
KD=KD
Green=Green
Cousins=Cousins
95-96 公牛係咪 nba史上最強冠軍隊
18-19 公牛應該勁少少
“東五top10點都穩掛”
呢個有得拗

如果唔係閪文個場一分,可能放佢over kemba
Jabari>>>>>>>>>pippen
[/quote]唔係上年既事咋咩[/quote]

年年都不上不下,唔記得啦
18-19緊係木牛啦
其實如果jabari冇傷
應該勁過Gordon, love
未必,gordon咪做緊類似Jabari 唔傷既野

都未講佢易肥
不過jabari dunk的確冇 gordon咁勁
不過牛如果比多D機會佢,我覺得jabari有機會爭 MIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞