[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
Wiggins條仆街再唔努力,應該好快會比肥T trade走
但如果真係 trade ,應該用咩換
76人的小前鋒Robert Covington是球隊正選的3D球員,過去一季憑著在常規賽的防守表現,獲選入NBA防守一隊。然而,經歷過季後賽攻守兩端低迷的表現後,球迷開始對他的防守出現批評,尤其質疑他的單對單防守能力,因此認為他不值得防守一隊的榮譽。

到底Covington是不是一位好的防守球員?他的防守價值在哪裡?對他的指控是否成立?就在下文一一分解。

https://medium.com/@khsportsworld/9739b1c6a72a

之前聽某網台講到佢一文不值咁
咩網台
Run’n Dunk
體嘢嘅籃球節目

冇聽好耐
頂級就唔算係,一定above average
先打起一兩年算係咁啦
開頭聽嘅時候都覺得ok (2014年)
隔咗幾年再聽返 主持幾乎換晒人
差咗一截
14馬刺勁好撚多啦
要轉隊了
Harper<parker
ginobili/green/neal<<<<<jordan
Pippen=leonard
Rodman<duncan
Longley=splitter

刺其實都唔勁得過公牛好多
掛住雷霆啦
可惜雷有 pg,唔使要你
我覺得kaiv話留都好
Boston未必想要佢
11小牛
14馬刺有今日的kwahi可能最強
不過我覺得都係前年勇狗最強,勁過今年
可愛>pippen啦
同埋籃球5打5 唔係話對位勁就勁
馬刺有4星坐陣 再加埋波波運籌帷幄正選後備全民皆兵既打法
真係諗唔到有邊隊夠佢打
守呢球果個係可愛既話 MJ都射唔到啦
pippen同個年的kwahi比
笑而不語
屌你唔係搵勇屎同馬刺比丫麻??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞