[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
Noah 被人waive 左

下一隊會去邊呢
勤力+揾到source,唔係冇機
木開頭嘅隊
不了
少主, Dinwiddie, Crabbe, Carroll, RHJ, Allen, Levert, Joe Harris, 今年多咗Dudley

樓豬fans,應該合格掛
出貓唔好玩
我努力緊
但始終大學同中學好唔同
又冇乜朋友
Jarrett Allen今年要識
同埋dudley,太陽的隊長
木狼都唔要,應該唔會留到nba
有T young 鷹隊應該會多返人留意
加埋有lin台狗一定日日打j
緯來老鷹台
無咩ge咁又, 上年jared dudley唔係cap
不過我地trade過dragic, bledose, knight都全部係隊長

原本覺得yogi幾好, 但個時好似未抄ulis同埋payton未走
pick又唔搵pg
真係唔知失敗到點先可以成個summer都搵唔到pg
係夫g = 辣殺
2k抽到粉鑽AI
要射精了
係 melo wall middleton Howard pb jj

Rapper唔迷了,hayward出走左之後都割蓆

不過中咁多已經抵錫
當中Fox middleton JJ已預約偉大,唔使擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞