[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
早幾日睇係話差不多搞掂晒交換埋MEDIC REPORT 之後肥T要多個PICK
PAT RILEY 嬲到講咗句:Motherfucker就收咗佢線
到底快艇個Boban Marjanovic會唔會打得起
睇佢pre-season啲片係籃底係高晒 隻手伸直就放入籃
有一次硬食咗雞塊,我上個po講過

嗰場咁啱有睇
我都有睇佢呢場highlight, plumlee望住佢好絕望
有冇講咩offer
開始係侍應+Josh Rich+一個受保護pick
交換曬體檢肥T先想再拎多個Pick
大腸底薪搵Crawford
你係咪痴線
上籃比人撞到飄住上叫大隻
二哥講嘢但求一笑,拋阿根都出嚟,咁認真托
你都係,好命既孫都有啦,仲係到上連登
我對二哥係認真的

如果我對二哥留言先入為主就覺得佢鳩up

咁係歧視!
不過fox唔轉會真係分分鐘又養到變E雲絲
突然諗起

打得唔差,又耐但無人識既有咩人

Darren Collison
究竟有無人討論過佢
黃蜂大飛都打過CP3後備,應該唔少人識啦
唔係大pg時代做得starting pg有突wo
呢件真係靜得誇張

上年三分命中率最高

感覺穩穩陣陣 一路都交到合格數據

仲靜過favors
當年UCLA Westbrook打佢後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞