[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
Wood好野黎 苦力一流 而且好似係G League浸左一排
幾認同Bud+字母+射手幾好J
依加15m合理 再多就麻麻地

所以睇下佢完約嗌幾多

只係覺得佢同呢個體系有啲出入咁
當然,再高就唔留

我都係覺得依個價有個正選,有能力爆發有防守既pg 唔錯

但d錢始終要交比middleton

當然我更加想middleton出走做大佬

離開仆街鹿
dllm同henson點解可以仲有兩年
太陽果度 我前幾日睇Reddit都見到有人話老闆鐘意James Jones
只係諗唔到咁快手就見記者
不過都好既 盡快有操作可能係好事

至於Mcd 我都支持炒
只係係呢個timing炒的確令人懷疑真係單單因為處理PG既事咩?
仲要事前無咩消息傳出黎 睇怕係有野「得罪」左老闆

不過我又有個問題
單單講今年Draft同之後既操作
Draft既大方向係無錯既
先選Ayton 之後搞PG 而且選左Okobo (我覺得都有得期待下既)
要講就係點解無Trade up到可能係Sexton/SGA (當對方球隊願意咁講)

Draft之後Waive左Ulis呢樣我有保留
Payton走 學上面咁講 無三分真係唔想留佢係唔出奇既
所以 比較想知Draft之外有咩PG係好既目標?
我只係諗到Tyus Jones (傳過但無左件事 唔通木牛又開大口?)
dllm champ完無耐姐
講起draft, 木狼同pg

我又諗起flynn

我無睇開ncaa,但聽好多人講過Johnny flynn係佢地見過最勁既ncaa player之一

巴打我知你有追開

or有無人追開知道果時既情況?
Okobo passing好好, 但防守太差
shaq客串過,不過coach講明會小用佢
之前傳過Beverly

不過重點係今日jame jones “I have zero concerns putting the ball in Devin Booker’s hands for 35 minutes a game...He would relish the opportunity.”
D book打pg好差, 上年咪已經係咁, 佢仲要講明唔鍾意打Pg
屌牙邊個話Rachel 散左
當其時木狼唔記得gm定老板,
話喺flynn+rubio身上見到紐約遠古後場組合
所以先搞笑到5th同6th pick連揀兩個pg

Btw,我又唔覺得flynn當年大學真係咁勁,
淨係打雪城已經打折扣
咁佢高中有幾勁?
無散同我好穩定
Roberson 散左個幾月
你坐咗個幾月監
果時年紀細 少睇draft 唔太記得了
點講都係9 連選兩個pg 果時位置又比現在分得清楚
Ig岩岩先up左相-.-
記者會度 jones好似話咩一年365日都努力經營 好似暗示盡快有trade
Lick又用左 有value既就係warren 雖然細橋傷左而JJ會分擔pg時間 但3號位都係好多人 拎bender warren去問價啦 我怕季中仲難搞
Justin holiday <> JJ啦

人情價
拎bender warren去問價啦 我怕季中仲難搞

bender 呢件垃圾邊有隊要
刺岩唔岩
Bertans都唔算打得好好,仲整多件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞