[JB下站去邊] NBA 2018-19 Preseason討論區 (17)

966 回覆
0 Like 0 Dislike
唔差,反正今年鳩搵pg
下年搵佢坐正都好
今年其實冇咩問題都炒,雖然我不嬲支持炒佢,但係完全唔知做咩依家炒,開完會之後又係唔肯攞pick換pg,即係同之前一樣。McD早一日仲開緊工,又唔多似知自己比人炒,應該真係sarver又on9
好多都係MJ揀嘅
我都撐抄, pick撚極都F
攞pick換pg真係on9, 今年4個pick就好心換個pg返來
再唔係反正都係求其搵, 你簽返payton咪算囉
再唔係tyler ulis都好過依家個兩三個
Payton冇三分igor唔想要,本來之前我都唔想留佢,係無諗過真係無pg
去大腸囉
不過大家覺得佢離開少帥體係會唔會收皮
爺爺唔會出大約留
去第二隊呃飯食
我兩個都唔想, 但都係

竟然會係無pg
應該好過IT嘅,起碼高啲啊嘛
大家覺得字母哥仲有無得進化
射波同組職
今年多咗brook lopez, Ilyasova啲射手

加上bud好鼓勵堆人射波

我見henson同zeller都起碼有起手射三分

middleton少咗背身單打 射返三分

字母今年會打得舒服好多

今年公鹿 睇落真係唔錯

Christian Wood好撚勁

等堆垃圾完約 不撚得了
我指見頂未
佢組織好似爭咁啲嘢
但仲有隻筆掃
靚spacing,加coach bud
字母啲court vision再好啲真係無撚敵
今年同Kobe workout,可以啲footwork同射術再好咗
Bledsoe肯生性,其實ok ge
射波好d都已經2個世界啦
bud同kidd比起上嚟真係差好遠

其實on9都知字母要堆射手圍住

kidd呢幾年真係唔知佢做緊咩

簽埋啲唔啱用嘅 場上攻守又唔掂

所以要等下blesode henson呢啲完約

簽返啲正常人 揾多啲3d+搶得板嘅c
我覺得未 尤其是組織上

跟bud加埋依家堆射手

我覺得反而會有突破
今年鹿一定勁過上年

middleton一定再進化

走左件No D 廢物換左個適合字母+教練體系既二奶

再有Lopez完美改善左上年公鹿既缺點

起飛了老鐵
bledsoe 完約唔係好事wo

佢差還差,點都係正資產+對得住佢份約既

走左無下個

反而henson dllm snell 依d真係唔值啦
無左+82件毒瘤先係重點
合理
snell今年喺呢個體系應該會進步

守到波+40%3分 其他就唔好提

blesode要睇下幾錢 始終太唔穩定

我覺得應該有更好選擇
其實snell ok既

可能我仲未習慣到個銀碼姐

我成日記住kobe 聯盟第一人係24m

主要係snell太低存在感,進攻防守都唔係好發覺到佢

3分有4成但唔穩定,要佢有既時候都無

bledsoe個價有咩可以選擇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞