連登巴膠悼甜橙老闆暨搭巴士瘋狂過隧道專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
結果連地鐵轉乘嘅客都爭唔贏B6
不如拎d資源益下自己友好過
你睇
起碼佐敦道識郁
同埋 加士居塞到果欄既時候
行佐敦道仲快
有資源多直接加落 A/E 線會實際過再開多條青馬運櫈線

上面有巴打解釋咗 B5 問題係駁鐵車程唔算吸引
本身應該駁鐵班人有機會改去東涌轉 或者直接改搭 A 線
但開 B5 原意就係唔想所有人入曬東涌轉車
你依家架空 B5 再爆多條招標框架外嘅 B7
進一步加重 A/E 線壓力 而唔係改善駁鐵吸引力

你覺得可行性有幾高?
佐敦道去西隧方向係可以塞到爆
上星期五先見過
好彩今日唔洗返八半

港鐵將軍澳線今早故障,城巴派出 Volvo Super Olympian #250 行走緊急接駁巴士路線 TKL4 ,亦是該車首次載客服務。

http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-1099443-1-1.html
東涌有人滿之患,本身已經要處理區內人口、機場、360同埋嶼南人流,再加港珠澳大時大節一定頂唔順。所以B5係方向正確。相信俾啲時間慢慢會分開四批人:

1)巴士使用者(主要為新界/九龍東):A車
2)鐵路使用者(港鐵市區線沿線居民):B5
3)大陸/澳門購物客:B6(去東薈城買野)
4)過境轉飛機:B4
唔換凳
仲係甜橙data
龍運果櫃賓室真係好貴賓
坐係入面睇唔睇到幾時有車
睇到都排唔到隊 分分鐘要做閘長
學某fb group話齋,魔x號咩

不過我好純潔,完全唔知係咩黎,聽都未聽過
下期題
連登巴膠怒屌港豬噢金巴死氣喉暨???專區

城巴終於有超豪
龍運晒完太陽
紅巴2.0幾時出牌
紅巴2.0已於24/9全出
下期題
連登巴膠怒屌港豬噢金巴死氣喉暨???專區

城巴終於有超豪
龍運晒完太陽
紅巴2.0幾時出牌

紅巴2.0幾時首航,牌已出
用途不明的貨車🚚

港豬澳A95
單層張凳勁窄唔好坐
但E線冇得直達港珠澳口岸,A線本身又收得貴又少可用資源(要用80xx同68xx),搭E線收費廣場轉A線就都係貴,去到機場先轉就慢,目前比較理想嘅E線轉法就係去東涌轉B6
依家事實證明B5阻止唔到搭鐵嘅人入東涌轉,而A線收人豪華價但連坐都冇撚得坐,肯定又會趕走一批人去搭地鐵或者E線,加埋呢班人就會更多人湧哂入東涌轉車,到時最難負擔嘅會係B6
如果有一條去/經收費廣場嘅B線,就可以將搭E線嘅人分落去收費廣場轉
極速幾多?
班架仔應該同ADL合作整返部MMC做第三代x鏡號
個報站有咩野出
俾40蚊做閘長專區
單層同雙層係咪隨機派車
有導航位
沙律醬麵包試食大會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞