連登巴膠悼甜橙老闆暨搭巴士瘋狂過隧道專區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
968同68X食左屯廠既12.8新車,膠talk既屯門巴膠酸葡萄味濃郁,其實食舊車有乜所謂,仲要唔係舊好多
琴晚點幾係康樂路個輕鐵站果到搭紅van出旺角 搭左成個鐘 係咪正常速度黎 已經一上車就開車
[比較JJ] 現46同 FF-新43C邊個蝕得勁?

43C 長亨<>西九 (同時42同荔景山分手);
南:長亨>長康>長青>(南橋)>荔景山>美孚>MK弼街>MK街市銘基>柏景富榮>渡船街>西九;
北:西九>柏景>奧運>(905行法行旺角道)>弼街>塘尾道>(荔枝角道無站)>美孚>荔景山>南橋>...>長亨 [一至六上繁15分,其餘30分]
當正巴士俱樂部噉評價,無撚聊
講多句,濫用轉車站
做緊鐵路定巴士路線?
日本仔?
剷平頭
Admin_final_v1.jpg: 我睇到有啲亂😂大概嘅意思就應該係有人搞事令到車長停車去報警之類,但係就引起一班西乘客BELIBALA咁啦

#Hispitality1024 背心女

今日搭巴士去到油麻地停左,落返樓下諗住壞車就落車先,一落車見到車長講緊電話,已經 feel 到瀨野,聽到車長唔知同九巴定警察報告緊,大概係有個男企車頭,遮左前鏡,佢叫個男人企入啲,個男人就發狂講粗口手指指,仲伸埋手入塊膠板度。

佢講完電話,我問可唔可以落車先,佢話唔得呀要等警察,警察話唔好開門... 咁OK... 我唔好彩,鬼叫有條L樣搞事咩。

跟住其他唔關事既西人開始黎料啦,話要瀨尿啦、要睇醫生啦,要落車先。頂你果時停左十分鐘都無,你彌敦道唔嗌交都塞車多過食飯架啦,咁趕搭咩巴士。

出黎嘈果啲有條講野好大聲果啲肥佬,diu佢把聲響到聾,仆街啦佢都去到車頭啦司機喺隔離,咁大聲把L。有個師奶話警察有乞理由咁耐,你打多次去啦,ONL79打完999可以redial催架原來?有L病。

最仆街係個阿叉,喺度嘈趕時間呀...要去深水埗呀...跟住警察打返俾車長,車長問可唔可以放其他人先。條叉佬突然一句「我見咁多司機,都未見過你咁小器」我著左...仆街都就走得啦仲嘈。

我:而家俾人屌diu果個唔係你呀,都落得啦,你嘈咩姐
佢:(呆一呆)關你咩事呀?
我:佢地嘈又關你咩事呀

跟住有人拉左掣,後門出得,啲西人走晒,條勇武L話一人做事一人當,唔知我落車後有無走啦,仲要帶住個女🤷🏻‍♀️

落到車個師奶仲diu緊...話「個男人都唔啱架喇,但個司機咪哽左佢囉,喺度玩野」仆街啦,俾人屌果個又唔係你又唔係你個仔,你梗係無野啦。

總結,玩得好呀個車長,返工事必要帶老母架?我寧願佢停車報警,好過谷住chok下chok下撞左車囉。其他西人都係呀,既然都覺得條L樣唔啱,幫手diu兩句等車長gur啲咪開車囉。玩大左先黎各打五十大板🤷🏻‍♀️

利申老豆渣九巴,休已退,最憎人恰車長

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=481288869045801&id=285055722002451
jm9
1hr 差唔多
LM8813靚仔全金車身, 之前咩廣告? 藍色安全套?
好似樓盤 (淺藍色雲匯??)
jm9

知佢九唔搭八就咪鬼 quote 啦
真係巴膠就關心吓豬躉廠長舊直四眼威好過啦

飛𨋢仲有十九幾年佢哋搭呀

剩係74X加站咁奇怪

依家係咪總共三部全金ATE
(LB8103,LF3218,LM8813)

剩係74X加站咁奇怪

加嚟做乜鳩
同80K加草地滾球場一樣咁無厘頭
講起80k好似仲有掛牌佬照飛滾球場
大橋口岸去機場收$7.5
你唔好去搶
5.8就差唔多
隔離已經見936/936A出左改線單張
公司最後都係要加番西九12.1分段出銅鑼灣,即係話佢下下算死草想四小龍客俾18過海係唔work,完全無水魚落疊
差六蚊實在太多喇
要平可以914 九個幾平一半
要快可以去南昌坐橙線 時間可能差唔多但又平啲
好心936放棄荔枝角啦
專心做梨木樹仲好
班友嘈乜撚野姐
叫佢哋試吓繁忙時間去美孚睇下
60X根本未到要用12800嘅水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞